Lov na devojku sa najviše stila

Srbija, 13. Septembar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Lov na devojku sa najviše stila

Lov na devojku sa najviše stila u BiH je završen. Pobednica je Banjalučanka Tilia Bogdan. Naime, tokom avgusta na ulicama devet gradova širom BiH modni stilista Gaša Miladinović fotografisala je devojke sa jedinstvenim i drugačijim stilskim izražajem, a najzanimljivije modne izraze birali su posetioci portala Stylehunt.

Akciju Style Hunt je pokrenuo Imperial Tobacco, sa brendom cigareta Style, a pobednica Tilia Bogdan krajem septembra putuje u London na London Fashion Week.

Tilia Bogdan ima 23 godine, iz Banjaluke je, ali studira pravo u Sloveniji, a iz hobija se bavi fotografijom. Iako je visoka 180 centimetara, ne bavi se manekenstvom, jer je modelingu i dizajnu predpostavila svoju jednako veliku ljubav – pravo. O svom stilu odevanja kaže:

"Najčešće me možete sresti u uskim pantalonama i običnoj beloj majici do pola uvučenoj u njih i kardiganu. Volim taj nemaran stil koji podseća na Boba Dilana. Uz to, jako volim detalje, posebno prstenje i narukvice. Ne volim šljokice, nitne i slične ukrase, ali printovi prolaze… Imam nekoliko majica sa printom poznatih ličnosti – Kejt Mos, Led Zeppelin, The Ramones i The Smiths. Sve ostale su "čiste".

O takozvanom modnom mejnstrimu, Tilia kaže da je više rasadnik ideja, nego šablon za kopiranje.
"Sve počinje na pistama Londona, Milana, Pariza ili Njujorka. One su mesto gde celi modni univerzum kupi ideje i onda ih realizuje na svoj način. Isto tako i ja. Samo što su moje posete Nedeljama mode do sada bile isključivo putem FTV-a ili World Fashion televizijskog kanala. A čak i samo to je dovoljno da oblikuje moje stilske ideje. Ipak mislim da je suludo stoprocentno kopirati ono što tamo vidite. Mene to inspiriše da se poigram sa stilovima. Sve ostalo je u mojoj glavi", ističe.

Ipak, jako se veseli poseti Londonu. Uz osmeh dodaje da je sa Gašom Miladinović isplanirala da na ondašnjim ulicama prošeta najluđe stvari koje pronađe.

"Naravno da se radujem poseti britanskoj prestonici, ali nisam tip osobe koja pravi pompu oko bilo čega. Moj otac uvek govori da i kad pobeđujes i kad gubiš ne treba da praviš veliku pompu".

Za poznatu osobu čiji joj se stil najviše dopada Tilia bira Aleksu Čung i Kejt Mos.
"Kejt Mos je pre par godina bila "it cura" koja nas je oduševljavala izborom odeće, ali je ostala u tome. To volim kod nje – ne menja se i mislim da je ne interesuje šta će neko da kaže kad je sretne. S druge strane, Aleksa Čung voli da eksperimentiše – od gumenih čizama do najelegantnijih cipela."PODACI O FIRMI

Naziv: KULporter
Grad: Banja Luka
Web: www.kulporter.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Učenici BIS organizovali izuzetno uspešnu godišnju izložbu fotografija

U Britanskoj internacionalnoj školi Klub fotografije postoji već pet godina i mesto je gde učenici... Više...

Zavirite u svet čarobnih haljina modnog brenda SAROSSOW

I uvek taj pozitivan prvi utisak kada se vidi nova kolekcija - lepota! Stvaranje nove kolekcije modnog... Više...

Modna kuća LUNA nagrađuje najbolje maturantkinje

Kao društveno-odgovorna kompanija koja vrednuje žensku inicijativu, kvalitet i znanje, modna kuća... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed