Uvod u Šamanski tango

Niš, 08. Septembar 2009. PR Objave: Obaveštenje -

Uvod u Å amanski tango

Radionica ŠAMANSKOG TANGA održaće se 12. i 13. septembra u Nišu. Radionicu drži Biljana Lipić koja pored inovativnog duha, ima i više od 15 godina iskustva u šamanizmu, raznim vrstama pokreta i kreativnog rada.

UVOD U ŠAMANSKI TANGO je radionica otvorena svima koji se bave nekom vrstom umetničkog, terapeutskog ili edukativnog rada, kao i zainteresovanima za razvitak svoje kreativnosti, otelovljene prisutnosti i svesnosti svoga individualnog duhovnog puta. Na ovom nivou, iskustva Šamanizma niti Argentinskog Tanga nisu neophodna, mada bilo koja vrsta telesne i/ili duhovne discipline može da bude od koristi.

Kroz Šamanske metode u sprezi sa modernim praksama najviše baziranim na konceptima i strukturama Argentinskog Tanga, pristupićemo radu sa telom i pokretom, energijom i prirodom unutar i van nas. Praktično, najviše ćemo se baviti našim stavom, hodom i drugim vrstama jednostavnog pokreta kojima ćemo pristupiti kroz kreativnu improvizaciju, vežbe imaginacije i celokupne percepcije, vežbe disanja, meditaciju, simbolični i ceremonijalni rad.

Radeći sa Tangom kao konceptom zasnovanim na srčanoj/centralnoj povezanosti u hodu i improvizacijskoj komunikaciji i, sa Šamanizmom kao starinskoj metodi holističkog rada sa raznim vrstama prirodnih energija, držanim i izraženim našim telima, radionice služe kao mesta za relaksaciju, kao i istraživanje kroz koja možemo promeniti navike, frustracije i ego konstrukcije.

Koristeći svoja čula, intuiciju i imaginaciju u toku rada sa zvukom i tišinom, pokretom i mirnoćom, improvizacijom i ritualom, meditacijom i vizuelizacijom - dođite da se relaksirate i inspirišete, da nadogradite i produbite "plesni odnos" sa sobom i drugima, kao i sopstveni duhovni kreativni rad!PODACI O FIRMI

Naziv: I-M-PULSE
Adresa: 17 SOUTH PLACE
Grad: CORNWALL, UK
e-mail: contact@i-m-pulse.com
Web: www.i-m-pulse.eclipse.co.uk
Tel: 064 - 11 86 795

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Humanitarna radionica - Otkloni bagove, jer tvoj mozak voli učenje

U svakom ispitnom roku u proseku studenti barem jednom sebi postave pitanje: kako ja da zapamtim... Više...

Probudi preduzetnika u sebi

Da li si nekada razmišljao/la o tome kako bi bilo baš strava kada bi jednog dana mogao/la da pokreneš... Više...

Čak i jedno pivo je previše kada vozite

Kad vozite i jedno pivo je previše, jer šansa da izazovete saobraćajnu nezgodu je čak 46% veća... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed