Predavači na BlogOpenu 09

Niš, 26. Avgust 2009. PR Objave: Najava -

PredavaÄi na BlogOpenu 09

Primarni zadatak ovako jedinstvenog skupa blogera je networking. Tu i tamo sastane se nekoliko blogera, ali vrlo retko se svi domaći ljubitelji blogovanja mogu videti na jednom mestu. Kratka predavanja, na čelu sa harizmatičnim predavačima, koji su pažljivo birani, biće zanimljiva i korisna.

Predavači na BlogOpenu 09 su:

Milan Jovanović - Strongman

Rođeni Nišlija, živi u Majamiju gde radi kao profesionalni trener snage. Deset puta prvak države i 2 puta prvak sveta u powerliftingu.
Magistrirao na Elektronskom fakultetu u Nišu. Pričaće koliko mu je blogovanje promenilo život.

Pokretač je sajta StrongBench.com

Larisa Ranković

Jedna od vrlo retkih ženskih persona koja ozbiljno bloguje na temu medija u Srbiji i svetu - MediaMix, kako tradicionalnih tako i hibridnih medija. Koosnivač je bloga Yahti.com koji se predstavio publici još na "nultom", neformalnom BlogOpenu u Pančevu. Na kraju predavanja moderisaće diskusiju o značaju blogova kao novih medija.

Jasna Kamatović

Zanimljiv detalj iz njene biografije jeste da je završila visokogradnju, arhitektonski smer, i da su sami počeci njene profesionalne karijere bili u vezi sa grafičkim dizajnom.
Danas je Jasna marketing i PR menadžer u kompaniji Positive.rs, i vrlo uspešno pokazuje svoje desetogodišnje iskustvo u tržišnim komunikacijama, potkrepljeno najnovijim profesionalnim usavršavanjem u oblasti Internet marketinga.

Milan Milošević

Još jedan Nišlija koji će osvetliti obraz niške blogosfere. Dugogodišnji je bloger i borac za razotkrivanje astrolagarija i ostalih kvazi-nauka na Internetu. Završava fiziku na Prirodno matematičkom fakultetu u Nišu, a najveći deo svog slobodnog vremena posvećuje popularizaciji i približavanju nauke mladima, blogovanju, astronomiji.
Pisao je za nekoliko naučnih časopisa i dugogodišnji je član redakcije časopisa Astronomija. Pričaće vam o uspehu internet akcije "Počni da otkrivaš svemir", u znak obeležavanja međunarodne godine astronomije, koja je vrlo dobro prihvaćena na domaćem webu i blogosferi.

Branislav Bane Dimitrijević

Pesnik i pripovedač, rođen je 1961.godine u Boru, gde i sada živi i radi.
Glavni urednik blog-časopisa za književnost "Kišobran - književnost na struju". Član uredništva lista "Beležnica" za bibliotekarstvo, književnost i kulturu.
Sarađuje u brojnim štampanim i internet časopisima za književnost i kulturu, kao što su "Bdenje" iz Svrljiga, "Riječ" iz Brčkog, "Think Tank" iz Leskovca, "Kvartal" iz Pančeva, "Svetionik" iz Kraljeva, "Balkanski književni glasnik" iz Beograda, "Proza online" iz Beograda, "Književnost" iz Mostara, "Tragovi" iz Bora.

Darko Buldioski

Darko je osnivač koautor bloga Komunikacii.net od marta 2005. Od tada se aktivno bavi novim medijima. Jedan je od osnivača Centra za nove medije, a trenutno radi kao nezavisan internet konsultant i predaje na privatnom fakultetu New York University Skopje u okviru koga ove jeseni organizuje treću po redu Glocal konferenciju: Glocal: Inside Social Media.

Miloje Sekulić

Jedan od najpriznatijih stručnjaka na ex-yu prostorima u oblasti e-PR sektora i Internet marketinga. Diplomirani inženjer i novinar, član nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS), Društva Srbije za odnose sa javnošću, jedan od osnivača Srpske asocijacije menadžera, direktor je Sektora za online PR u agenciji McCann Erickson PR i direktor internet izdavaštva firme Future Media.
Često drži predavnja na konferencijama, a ovoga puta će na BlogOpenu pričati o iskustvu sa blogerima u praksi. Za sebe kaže da će, ukoliko mu menadžerska karijera propadne, za hleb sigurno početi da zarađuje od kuvanja - veliki je gurman.

Miloš Petrović

Rođen 1984. godine u Boru. Diplomirani Inženjer Organizacionih Nauka (FON 2008.), smer Informacioni sistemi i Tehnologije. Trenutno na Master studijama FON-a.
Od juna 2008. do avgusta 2009. bio zaposlen u kompaniji Trident Media Group na održavanju portala NaDlanu.com i MySerbia.net. Trenutno obavlja funkciju web administratora u kompaniji Tritech.
5 godina se intenzivno bavi Internet tehnologijama. Bloger: MilosBlog.com i FacebookSrbija.com. Podjednako voli Wordpress, Joomla CMS, internet marketing i društvene mreže, i o njima rado piše. Osnivač i administrator portal grada Bora, www.bor030.net. Član organizacije BITNO Bor.
Kao predavač učestvovao na FON-u, na predmetima Elektronsko poslovanja i Internet tehnologije, kao i na predavanjima organizacije BITNO Bor.

Jelena Jovanović

Jelena JovanovićMenadžer za marketing i komunikacije u Etarget Srbija.
Rođena u Beogradu 1976. godine, odrasla u APV, a danas najveći deo vremena provodi online tako da je sve to irelevantno.
Bavi se ključnim rečima, komunikacijama na internetu, preporukama na koji način je moguće unaprediti prodaju na webu, šta je internet marketing i kako dovesti kupce umesto da ih jurite. Bila novinar, za IT i biznis medije, i predavač na temu upravljanja online reputacijom i novih izazova za novinare u informacionoj eri.PODACI O FIRMI

Naziv: Blogopen.eu
Grad:
Web: www.blogopen.eu

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Teme predavanja na onlajn konferenciji E-trgovina 2021

Ove godine 21. po redu Konferencija E-trgovina održava se onlajn od 17.06.2021. godine. Konferencija... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Zajednička izjava o završetku projekta Coca-Cola Bloggers Network Adria

Regionalni projekat Coca-Cola Bloggers Network Adria završava se nakon tri izuzetno uspešne godine... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed