Turnir u Podbrezovoj

Beograd, 24. Avgust 2009. PR Objave: Saopštenje -

Turnir u Podbrezovoj

Srpski internacionalac, kapiten svetskih šampiona reprezentacije Srbije Jovan Ćalić, igrač slovačkog prvaka Sporta iz Podbrezove, osvojio je prvo mesto na trećem "Kupu Železarne Podbrezova" sa 668 čunjeva. U "pune" je imao 416, u "čišćenju" 252 čunja. Drugo mesto osvojio je sa 665 čunjeva (416 i 249) Arpad Antal reprezentativac šampiona Srbije Beograda "Poštanske štedionice" koji je kao gost igrao za prvaka BiH banjalučki Borac. Treći je bio mađarski reprezentativac iz ekipe šamiona Mašarske Gabonatransa iz Segedina Levante Kakuk sa 661 čunjem. Svetski rekorder, srpski reprezentativac Vilmoš Zavarko, koji od ove sezone igra u Sportu oborio je 618 čunjeva i zauzeo 18. mesto.

U ekipu Gabonatransa igrala su i dvojica srpskih internacionalaca. Žolt Kiš je bio sedmi sa 643 čunja, a Tibor Sel, član šampionske reprezentacije Srbije sa SP u Detenhajmu u maju ove godine, osmi sa 634 čunja. Na ekipnom turniru, slavio je "A" tim Sporta iz Podbrezove sa 3.763 čunja, drugi je bio Gabonatrans (Segedin) sa 3.755, a treći "B" tim Podbrezove sa 3.619 čunjeva. Četvrto mesto pripalo je banjalučkom Borcu sa 3.603 čunja, a četvrto Makpetrolu iz Skoplja sa 3.599 čunjeva. Odigrana je nezvanična prijateljska utakmica Sport – Gabonatrans. Gosti su bili uspešniji za 40 čunjeva. Jovan Ćalić nije igrao, Vilmoš Zavarko je srušio 620 čunjeva. U Gabonatransu, Tibor Sel je oborio 620, a Žolt Kiš 594 čunja. Turnir je bodovan za svetsku rang listu na kojoj je trenutno vodeći Mađar Norbert Kiš (Gabonatrans) sa 76,25 poena, drugi je Vilmoš Zavarko (Srbija) sa 71,56, a treći Kosmin Kraciun (Rumunija, Viktorija – Bamberg, Nemačka) sa 69,3 poena. Četvrti je Jovan Ćalić (Srbija, Sport Podbrezova) sa 68,26 poena, ali će ovom pobedom sigurno popraviti plasman. Ćalić je prošle godine držao četiri meseca prvo mesto na svetskoj rang listi. Poziciju će popraviti i drugoplasirani Arpad Antal koji je trenutno 18. sa 56,64 poena.


PODACI O FIRMI

Naziv: Kuglaški savez Srbije
Adresa: Deligradska 27/III
Grad: Beograd 11000
Web: www.kuglanje.cilj.org
Tel: + 381 11 2645780

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Dve pobede na prestižnim testovima revija ADAC/TCS/OAMTC i Auto Bild potvrđuju izvrsnost Goodyear-ovih zimskih pneumatika i pneumatika za celu godinu

Uprkos sve većoj konkurenciji na tržištu pneumatika, Goodyear je pobedama na testovima revija... Više...

Podeljene titule srpskom podmlatku u kuglanju

Igor Kovačić (Crvena zvezda BN Bos) u konkurenciji juniora, Miloš Vojnović (Senta Visa prom)... Više...

Goran Čaluković i Ivana Ivanović pobednici u Kraljevu

Goran Čaluković, prvotimac superligaša Metalca iz Gornjeg Milanovca i Ivana Ivanović, kuglašica... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed