WMG i Cisco pružaju više zabave online publici

Beograd, 20. Avgust 2009. PR Objave: Saopštenje -

WMG i Cisco pružaju više zabave online publici

Kompanije Warner Music Group i Cisco(r) objavile su proširenje svoje saradnje strateškim ugovorom kojim će WMG koristiti Cisco(r) social entertainment platformu (Eos platformu za društvene mreže i online zabavu) za unapređenje web sajtova brojnih umetnika. Eos će od sada biti dostupan u WMG za razvijanje neograničenog broja sajtova za njihov portfolio umetnika i robnih marki, a igraće značajnu ulogu u okviru inicijativa ka krajnjem korisniku ove kompanije.

Cisco(r) Eos platforma omogućava kompanijama na polju medija i zabave da kreiraju zabavu koja dopunjuje osnovni sadržaj sajtova, da upravljaju njima i da ih unovče. Novo rešenje kompanije Cisco(r) integriše osobine društvenog umrežavanja, upravljanja sadržajem i analitike u jedinstveno okruženje koje kompanije iz oblasti medija mogu koristiti za prilagođavanje iskustava i upravljanje njima kroz brendirane veb sajtove.

WMG je iskoristio Eos za četiri nova sajta: za rok grupu nominovanu za Gremi nagradu Paramore, R&B pevača Trey Songz, rok bend Halestorm kao i za rege pevača Sean Paula, čiji je Eos sajt ovom prilikom redizajniran. WMG je takođe objavio da planira da koristi Eos platformu kako bi kreirao dvanaest dodatnih sajtova do kraja godine, uključujući potpuno novi sajt za pevača, tekstopisca i ranijeg učesnika Američkog idola Jason Castro, R&B pevačicu Estelle i hip-hop izvođača Lupe Fiasco. Umetnici WMG mogu koristiti Eos platformu za pružanje visoko prilagođene zabave svojim fanovima.

"Kompanija Cisco(r) je posvećena tome da pomogne industriji medija i zabave da proizvede sledeći veliki hit - nova, personalizovana i interaktivna iskustva koja dodaju vrednost vezi između fanova i zabavnog sadržaja koji vole", izjavio je John Chambers, predsedavajući i CEO kompanije Cisco(r). On je takođe dodao da je industrija zabave u tržišnoj tranziciji, a da je mreža platforma na osnovu koje se ova industrija može redefinisati, izrazivši zadovoljstvo što je kompanija Cisco(r) sarađivala sa vizionarom poput Edgar Bronfmana i kompanije WMG na njihovom bližem povezivanju sa fanovima širom sveta.PODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Nemanjina 5
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@attache-pr.com
Web: www.attache-pr.com
Tel: 2617 026

Više...

Ključne reči

cisco, , warner music, music, wmg, eos, platforma

POVEZANI SADRŽAJI

Humanitarna radionica - Otkloni bagove, jer tvoj mozak voli učenje

U svakom ispitnom roku u proseku studenti barem jednom sebi postave pitanje: kako ja da zapamtim... Više...

Postani član najveće studentske organizacije na svetu!

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, regrutuje nove članove. Mladi... Više...

Pomoć socijalno ugroženim porodicama - EKO put do srca

EKO Serbia, članica Hellenic Petroleum grupe, obezbedila je donaciju u iznosu od 587.000 RSD kao... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed