I Osečina dobija "mini pič" teren

Osečina, 06. Avgust 2009. PR Objave: Saopštenje -

I OseÄina dobija "mini piÄ" teren

U toku naredne jeseni Osečina će dobiti novi zanimljiv sportski objekat. Po raspisanom konkursu Ministarstva omladine i sporta, na koji se prijavilo 137 lokalnih zajednica iz Srbije, ova opština se našla među 40 odobranih (kao i Valjevo) u kojima će biti postavljen atraktivni "mini pič" teren – igralište sa veštačkom travom i rekvizitima za fudbal i male sportove.

Ovaj projekat finansira se iz budžeta Republike Srbije, preko resornog ministarstva, a donatori su Fudbalski savez Srbije i Kraljevina Norveška. Sredinom prošle sedmice na prigodnoj svečanosti u Beogradu, ugovore o njegovoj realizaciji sa predstavnicima opština, koje su obavezne da obezbede i pripreme lokaciju, potpisali su ministarka Snežana Samardžić-Marković, predsednik FSS Tomislav Karadžić i Hakon Blakenberg, Ambasador Norveške u našoj zemlji.

- Mini pič teren biće postavljen u okviru fudbalskog stadiona u Osečini na starom košarkaškom igralištu – kaže Nenad Stevanović, predsednik Opštine, koji je u ime ove lokalne samouprave potisao ugovor. – Sa ovim novim objektom sportisti i rekreativci, odnosno mladi iz ove sredine, dobiće novo lepo sastajalište za organizovanje brojnih sportskih aktivnosti.

Očekuje se da će na ovaj način, uz postojeću halu sa teretanom i novoopremljenim fitnes centrom, otvorene bazene, terene za male sportove, fudbalska igrališta i staze za kros takmičenja, biti upotpunjena ponuda Osečine korisnicima usluga u sportskom turizmu, koji ovde sve više uzima maha, pre svega kada je u pitanju pripreme ekipa mlađih kategorija u raznim disciplinama (odbojka, košarka, fudbal).PODACI O FIRMI

Naziv: Informativna služba opštine Osečina
Adresa: Karađorđeva 78
Grad: Osečina 14253
e-mail: sajamsljiva@osecina.com
Web: www.osecina.com
Tel: 014/51-031
Kontakt osoba:
Ime: Sandra Dominik
Funkcija: PR Sajma sljiva
Tel:
e-mail:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Ministar kulture Predrag Marković otvara Sajam šljiva u Osečini

Šesti po redu Sajam šljiva u Osečini svečano će otvoriti, 26. avgusta 2011. godine, Predrag... Više...

Jovana Stojanović u Galeriji ULUS

Izložba Jovane Stojanović u Galeriji ULUS pod nazivom Igralište, biće otvorena 21. jula u 19... Više...

Otvaranje Mini pič terena na Zvezdari

Svečano otvaranje "Mini pič terena" u Građevinsko tehničkoj školi na Zvezdari, ulica Hajduk... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed