McCann Erickson dobio Zlatnog Lava

Beograd, 25. Juni 2009. PR Objave: Obaveštenje -

McCann Erickson dobio Zlatnog Lava

McCann Erickson, najveća regionalna kompanija iz oblasti tržišnih komunikacija koju vodi Srđan Šaper, osvojila je prestižnu nagradu “Zlatni lav” na uglednom svetskom advertajzing festivalu u Kanu.

Zlatni Lav je najprestižnija nagrada iz oblasti advertajzinga na svetu i predstavlja sam vrh u kvalitetu prijavljenih radova.

Ova nagrada je potvrda je da je McCann Erickson regionalni lider na  tržištu i da je sa već više od deceniju postojanja,  kompanija koja je posvećena kreativnosti i inovativnosti.  Za 12 godina od kako je Srđan Šaper osnovao agenciju u Beogradu, zahvaljujući svojim radom i idejama, beogradska McCann grupa  sa svojim agencijama i kancelarijama u pet zemalja  postala je pravi regionalni centar komunikacije za jugoistočni deo Evrope.


Na svečanoj ceremoniji koja je organizovana sinoć u najpoznatijem festivalskom gradu na jugu Francuske, osnivač i predsednik McCann Grupe, Srđan Šaper  i direktor agencije u Skoplju Vlatko Dimovski,  primili su značajnu nagradu “Zlatni Lav”, pred više od hiljadu uglednih zvanica i predstavnika najvećih svetskih medija.

Na završnoj gala večeri 56. Internacionalnog advertajzing festivala, prisustvovali su svi najveći svetski oglašivači, brendovi, komunikacijiski eksperti, javne ličnosti i istaknuta imena svetskog reklamnog i medijskog sveta.

Kampanja za podizanje svesti o raku testisa, u proteklom periodu bila je veoma zapažena i osvojila je značajne nagrade na svetskim festivalima: uži izbor na Golden Drum, kao i nagradu publike van oficijalne konkurencije,  zlatnu nagradu na Golden Hammer festivalu, kao i zlato na Medijskom festival u Valensiji. 

McCann Grupa, vodeća kompanija za pružanje usluga u oblasti tržišnih komunikacije u Srbiji i regionu, zapošljava 250 ljudi u 5 zemalja: Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Albanija.

Kompanije u okviru McCann Grupe domaćim i međunarodnim klijentima pružaju ceo spektar komunikacijskih  servisa od strategije, kreative, planiranja i zakupa medijskog prostora, odnosa sa javnošću, promocije i organizacija događaja, digitalnih komunikacija, brendiranja i identiteta, produkcije.PODACI O FIRMI

Naziv: McCann Erickson Public Relations agency
Adresa: Terazije 7-9
Grad: Beograd 11000
e-mail: miloje.sekulic@mccannpr.co.rs
Web: www.mccannpr.co.rs
Tel: +381 11 20 29 648

Više...

Ključne reči

public relations, pr agencija

POVEZANI SADRŽAJI

Izabran novi menadžment najveće PR agencije u Bosni i Hercegovini

Agencijom Prime Communications od 15. februara 2014. godine upravljaće Dobrila Močević, izvršni... Više...

Agencija Blumen group i ove godine odnela UEPS priznanja

Na proslavi Dana propagandista Srbije održanoj u četvrtak 22. decembra u konferencijskoj sali na... Više...

P.R.A pobedila na tenderu OEBS-a

Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) raspisala je tender za izbor PR agencije koja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed