Edukativni turizam i u Srbiji

Beograd, 12. Juni 2009. PR Objave: Najava -

Edukativni turizam i u Srbiji

Kurseve učenja stranog jezika u inostranstvu najčešće upisuju studenti i mladi od 18 do 35 godina U modernom dobu, u kojem je obrazovanje postalo preduslov za uspeh, a poznavanje barem jednog stranog jezika standard i stvar opšte kulture, škole jezika u inostranstvu, prema rečima Siniše Nikolića iz agencije Emanera, jednog od pionira edukativnog turizma u Srbiji, upisuju svi - većinom studenti i mladi od 18 do 35 godina, ali i stariji, zaposleni, čak i penzioneri.

Saradnja sa najboljim internacionalnim školama pruža mogućnost da se po povoljnim cenama nauči strani jezik u školama koje se nalaze na najatraktivnijim turističkim destinacijama poput Valensije, Nice, Majorke, Malte, Pariza, Barselone, Madrida, Rima ili Pekinga.
Preko agencije „Emanera", koja organizuje tu vrstu aranžmana, možete da počnete da učite ili da usavršite sedam stranih jezika (engleski, španski, portugalski, nemački, francuski, kineski i italijanski) u 24 grada koja se nalaze u 12 zemalja.

U cenu aranžmana uključeni su testovi za određivanje nivoa znanja određenog jezika, odabrani kurs, odabrani smeštaj, materijal za časove i sertifikat. Agencija obezbeđuje i garantno pismo, potvrdu o uplaćenom kursu odabranog jezika i potvrdu o smeštaju, dokumente koji su neophodni za dobijanje vize. Takođe, polaznicama kursa koji izraze interesovanje, agencija može da pomogne u izboru najpovoljnije avionske karte za izabranu destinaciju.

Primera radi, kurs španskog jezika se može pohađati u atraktivnoj mediteranskoj letnjoj destinaciji Valensiji, gde za 4 nedelje plaćenog kursa i smeštaja treba izdvojiti 490 evra.

(više informacija na http://www.emanera.rs)PODACI O FIRMI

Naziv: Emanera
Adresa: Drinciceva 25
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@emanera.rs
Web: www.emanera.rs
Tel: 339 12 67

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Nove radionice za mlade u organizaciji KZM Obrenovac

Kancelarija za mlade opštine Obrenovac nastavlja sa razvijanjem programa neformalnog obrazovanja... Više...

Dan otvorenih vrata u Institutu Servantes

Institut Servantes, španski kulturni centar, organizuje u petak, 18.09, i u subotu, 26.09, "Dan... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed