Nova Cisco® rešenja, servisi i podrška za mala preduzeća

Beograd, 09. Juni 2009. PR Objave: Najava -

Nova Cisco® reÅ¡enja, servisi i podrÅ¡ka za mala preduzeÄa

Mala i srednja preduzeća su ključni faktor razvoja privrede u Srbiji: čine 98,8% procenata ukupno registrovanih preduzeća, a zapošljavaju čak 60 odsto od ukupnog broja zaposlenih. Bitan su pokretač ekonomskog rasta, podizanja životnog standarda i kreiranja uslova za bolji trgovinski balans.

Ispunjavajući svoju obavezu da malim preduzećima i partnerima koji su specijalizovani za rad sa njima, pruži inovativna mrežna i rešenja za kolaboraciju, Cisco® je na Partner Samitu održanom u Bostonu prethodne nedelje predstavio nove proizvode, servise i podršku kako bi pomogao malim preduzećima da povećaju produktivnost i postignu konkurentnost, trošeći manje vremena na upravljanje tehnologijom.

Predstavljena rešenja uključuju dodatke Cisco Small Business Pro serije, koji je dizajniran tako da Cisco® partneri mogu graditi, instalirati i upravljati sistemima koji podržavaju rastuće potrebe malih preduzeća.

Nova Cisco® rešenja za mala preduzeća uključuju:

  • Cisco ESW 500 serije svičeva koji povećavaju produktivnost malih preduzeća i odgovornost prema korisnicima pomažući da se eliminišu zastoji i spreče ometanja.
  • Cisco SPA8800 IP Telephony Gateway, deo Cisco Small Business Pro Series je rešenje koje omogućava malim preduzećima da povećaju svoj Open Source IP PBX (Internet protocol private branch exchange) sa postojećim analognim telefonima i faks mašinama. Preduzeća ne moraju brinuti o “lošim vezama” i uvek mogu održavati poslovan odnos sa korisnicima.
  • Cisco PVC300 IP kameru - rešenje video nadzora jednostavno za upotrebu koje pomaže zaštiti zaposlenih i poseda preko videa uživo sa bilo kog mesta.

Takođe su predstavljena poboljšanja Cisco® sistema komunikacija pametnog poslovanja-

Cisco Smart Business Communications System (SBCS) Release 1.5 - kolaboracijski i komunikacijski sistem koji povezuje kancelarije, zaposlene i korisnike bilo kada i na bilo kom mestu. Uključuje nove aplikacije koje povećavaju produktivnost i poboljšaju korisnički servis:

  • WebEx PhoneConnect - omogućava malim preduzećima održavanje sastanaka online pritiskom na dugme IP telefona;
  • Cisco TimeCard View - dozvoljava zaposlenima merenje i prebacivanje informacija za obračun plata sa njihovog IP telefona,
  • Single Number Reach - poboljšava korisnički servis i smanjuje broj propuštenih poziva usmeravanjem na uređaj koji je najviše pogodan za zaposlene.

„Cisco® prepoznaje da mala preduzeća imaju ogroman uticaj na zajednicu širom sveta i na svetsku ekonomiju. Sa našim širokim portfolijom proizvoda, servisa i podrške, ispunjavamo svoje obećanje da malim preduzećima omogućimo tehnologiju koja im može rešiti poslovne probleme i pomoći im da postignu konkurentnost u vremenima punim izazova“, rekao je Ian Pennell, stariji potpredsednik tehnološke grupe za mala preduzeća u kompaniji Cisco®.

Pored novih rešenja, Cisco je predstavio servise i podršku koja omogućava malim preduzećima trogodišnju tehničku podršku, zamenu hardvera u slučaju potrebe i prošireni pristup Cisco centru za podršku malim preduzećima koja je svuda dostupna. Za partnere, predstavljeno je nekoliko ponuda koje će pomoći povećanju profitabilnosti prodaje Cisco® rešenja za mala preduzeća.PODACI O FIRMI

Naziv: Attache
Adresa: Nemanjina 5
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@attache-pr.com
Web: www.attache-pr.com
Tel: 2617 026

Više...

Ključne reči

cisco, cisko, mala preduzeca

POVEZANI SADRŽAJI

Sberbank pripremila niže kamate na kredite za mikro i mala preduzeća

Mikro i mala preduzeća sada imaju priliku da dobiju još povoljnije dinarske kredite, zahvaljujući... Više...

Gordana Tanacković iz Srbije pobednica u ženskoj kategoriji na Cisco Net Riders takmičenju

Gordana Tanacković iz Srbije pobednica u ženskoj kategoriji na Cisco(r) Net Riders takmičenju... Više...

Cisco istraživanje o društvenim mrežama

U svom nedavnom blogu, kompanija Cisco(r) je saopštila rezultate istraživanja o korišćenju sajtova... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed