Pušten u rad Internet servis za distribuciju saopštenja za javnost - PRObjave.com

Novi Sad, 31. Maj 2009. PR Objave: Najava -

Pušten u rad Internet servis za distribuciju saopštenja za javnost - PRObjave.com

01.06.2009. g. zvanično je pušten u rad servis za Internet distribuciju saopštenja za javnost - www.probjave.com. Servis PRObjave.com prvi put u regionu omogućuje sveobuhvatno korišćenje velikog broja Internet medija u cilju povećanja broja objava saopštenja, povećanja vidljivosti saopštenja na Internetu, kao i povećanje posećenosti Web sajta organizacije koja je objavila saopštenje.

Novinarima i urednicima medija ovaj servis omogućuje ciljano praćenje saopštenja samo iz oblasti koje interesuju predstavnike medija, pomoću jednostavnog odabira ključnih reči ili kategorija saopštenja koje predstavnici medija inače prate.

Servis PRObjave.com je dodatni alat organizacijama koje inače šalju saopštenja putem svojih PR službi i preko PR agencija, jer omogućuje sigurno plasiranje saopštenja na Internetu svim online medijima koji su odabrali automatsko preuzimanje određenih kategorija saopštenja, plasiranih preko servisa PRObjave.com.

Vlasnicima Internet medija servis PRObjave.com omogućuje automatsko legalno preuzimanje kompletnih saopštenja iz odabranih kategorija vesti, i na ovaj način Internet mediji dobijaju jednostavni mehanizam ažuriranja svojih sadržaja sa aktuelnim vestima iz različitih tipova organizacija – privrednih, političkih, nevladinih, odnosno svih onih organizacija koje imaju potrebu da obaveštavaju javnost o svojim aktivnostima.

Vlasnik servisa za online distribuciju saopštenja za javnost, Dragan Varagić ističe da “pokretanje servisa za distribuciju saopštenja koji je potpuno usmeren primanju i plasiranju saopštenja putem Interneta, omogućuje svim sudeonicima u procesu kreiranja i plasiranja vesti da poboljšaju efekte u svom poslu korišćenjem aktuelnih mogućnosti Internet komunikacije. Novinari i urednici dobijaju na vremenu praćenjem saopštenja koja ih interesuju, organizacije koje plasiraju saopštenja dobijaju kanal komunikacije koji im omogućuje veću vidljivost saopštenja, a Internet mediji dobijaju odabrane sadržaje za koje imaju legalno pravo objave na Internetu.”

Razvoj servisa PRObjave.com je trajao devet meseci, i kompletna implementirana logika sistema online distribucije saopštenja zasniva se na primeni najbolje svetske prakse iz ove oblasti (PR Wire servisi i Original Text Servisi - OTS).PODACI O FIRMI

Naziv: PRObjave
Adresa: Šekspirova 3
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: redakcija@probjave.com
Web: www.probjave.com
Tel: 062/8 360 659
Kontakt osoba:
Ime: Dragan Varagić
Funkcija: CEO PRObjave.com
Tel:
e-mail: redakcija@probjave.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Amstel testirao fudbalsko umeće predstavnika medija - Novinari pokušali da pogode prečku

Poznati brend piva Amstel Premium Pilsener, sponzor najmasovnijeg evropskog fudbalskog takmičenja... Više...

U toku je upis polaznika na svim odsecima Škole za medijske talente

U Školi za medijske talente Balkan media tim u toku je upis nove generacije polaznika na sledećim... Više...

Okupljanje stručnjaka iz oblasti online promocije #PosaoUp

05. decembra 2012. g. u 18:00 u Costa Coffe, Jurija Gagarina 28, Novi Beograd organizuje se događaj... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed