Nova pesma Vlada Georgieva samo na Telenor muzici!

Beograd, 31. Maj 2009. PR Objave: Najava -

Nova pesma Vlada Georgieva samo na Telenor muzici!

Nova pesma Vlada Georgieva „Bez tebe“ od danas se može naći samo na portalu „Telenor muzika“. Za dve nedelje korisnici će moći da je preuzimaju i u okviru usluge „Muzika bez limita“, a sa hitom „Hej ti“ predstavlja uvod u novi album.

„Pjesma „Bez tebe" je prava najava i upravo ono što ćemo slušati na mom novom albumu. Melodijski veoma slična pjesmama sa prvog albuma, opet produkcijski veoma nova kada sam ja u pitanju. Jedan dobar i zdrav gitar-pop. Ono što pjesmu izdvaja od ostalih jeste to da je snimana uživo, u čemu su mi pomogli mnogi vrhunski muzičari sa kojima godinama sarađujem. Kao i prethodnu pjesmu, ovu ću promovisati putem Telenorovog WAP portala, što je efikasan način zaštite od piraterije. Nadam se da će ljudi shvatiti koliko je zaštita autorskih prava važna za budućnost muzike i truditi se da preuzimaju kvalitetne muzičke sadržaje legalnim putem", kaže Vlado Georgiev.

Ovim se nastavlja uspešna saradnja Telenora i poznatog kantautora, zasnovana na prepoznavanju vrednosti u inovativnom, kreativnom i kvalitetnom radu, kao i na zajedničkoj borbi za zaštitu autorskih prava.

Pored pesama ovog muzičara, u okviru usluge „Telenor muzika bez limita" nalazi se više od 250 000 pesama svih muzičkih žanrova, koje su na raspolaganju svim Telenorovim korisnicima za mesečnu pretplatu manju od cene jednog domaćeg diska.

Svi muzički sadržaji imaju DRM zaštitu. Takođe, kompanija već dve godine sarađuje sa Organizacijom za zaštitu muzičkih autorskih prava - SOKOJ i aktivno učestvuje u zaštiti autorskih prava.

Telenor je sedmi po veličini mobilni operator na svetu sa 166 miliona korisnika, od čega 2,863 miliona u Srbiji. Ova kompanija uživa ugled inovatora u oblasti mobilne telefonije. Nakon investicije od 1,513 milijardi evra, koja je proglašena i najvećom pojedinačnom investicijom u jugoistočnoj Evropi, Telenor zvanično posluje u Srbiji od 1. septembra 2006. godine.

 

 PODACI O FIRMI

Naziv: McCann Erickson Public Relations agency
Adresa: Terazije 7-9
Grad: Beograd 11000
e-mail: miloje.sekulic@mccannpr.co.rs
Web: www.mccannpr.co.rs
Tel: +381 11 20 29 648

Više...

Ključne reči

vlado georgijev, bez tebe, telenor

POVEZANI SADRŽAJI

Počeo je treći krug aukcije Pobedi za decu Prihvatilišta

Ovoga puta mališanima iz prihvatilišta svoje lične predmete poklonili su Isidora Bjelica i Vlado... Više...

Kako je kompanija Telenor učestvovala u akciji "Sat za planetu zemlju?"

Zaposleni kompanije Telenor priključili su se globalnoj akciji "Sat za planetu zemlju?" Više...

Učenici očistili pet beogradskih lokacija

Više od 1000 učenika beogradskih osnovnih i srednjih škola završilo je u čišćenje i uređivanje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed