Uporedni pregled Fejsbuk strana - Socialnumbers.com

Beograd, 13. Decembar 2011. PR Objave: Saopštenje -

Uporedni pregled Fejsbuk strana - Socialnumbers.com

Socialnumbers.com, kao servis za merenje nastupa brendova na društvenoj mreži Fejsbuk, odličan je primer regionalne saradnje između agencija u Srbiji i Hrvatskoj. Servis sadrži dnevno ažurirani pregled statistike broja fanova prijavljenih brendova i meri uspešnost brendova u animiranju svojih fanova. Obezbeđen je pregled agencija koje nude usluge vođenja Fejsbuk strana, pa brendovi mogu videti koje agencije nude usluge u vezi sa Fejsbukom, kao i koliko uspešno to rade.

Socialnumbers.com, kao servis za merenje nastupa brendova na društvenoj mreži Fejsbuk, odličan je primer regionalne saradnje između agencija u Srbiji i Hrvatskoj.  Servis sadrži dnevno ažurirani pregled statistike broja fanova prijavljenih brendova i meri uspešnost brendova u animiranju svojih fanova. Obezbeđen je pregled agencija koje nude usluge vođenja Fejsbuk strana, pa brendovi mogu videti koje agencije nude usluge u vezi sa Fejsbukom, kao i koliko uspešno to rade.

Servis je razvijen od strane Hrvatske agencije iSTUDIO, a na tržištu Srbije podršku pružaju Activa i Eniacs Ground.

U Srbiji je trenutno prijavljeno preko 500 brendova i 20 agencija. Pored Hrvatske i Srbije, Socialnumbers.com prisutan je u još desetak zemalja Evrope i konstantno se širi. Pregled sadržaja i besplatnu prijavu za vaš brend ili agenciju možete naći na adresi www.socialnumbers.com.

Brendovi uspešno koriste snagu sveprisutnog Fejsbuka. Sa preko tri miliona, Srbija je najbrojnija po broju otvorenih Fejsbuk naloga na teritoriji bivše Jugoslavije i kao takva predstavlja veliki tržišni potencijal. Sa druge strane, susedne zemlje, a prvenstveno Hrvatska, prednjače u pogledu implementacije rešenja na društvenim mrežama.

Activa je među prvim agencijama koja je u Srbiji prepoznala potencijal i kreirala marketinška rešenja zasnovana prvenstveno na društvenim mrežama. Uz znatno manje budžete, garantovani su rezultati koji se u velikom broju slučajeva teško postižu tradicionalnim pristupom. U prethodnih godinu dana, Activa je učestvovala u više od trideset uspešnih Fejsbuk projekata.

"Regionalna saradnja je logičan korak u našem poslovanju i ogleda se u razmeni iskustava i  razvijenih rešenja, kao i širenju tržišta. Ona donosi i druge pogodnosti, među kojima se ističu mogućnost jednostavne lokalizacije globalnih strategija onlajn nastupa brendova, primena  puzzle principa poslovanja i postizanje konkurentnosti na globalnom nivou." istakao je Nikola Sologub, vlasnik studija Activa. "Zadovoljstvo nam je da učestvujemo u građenju servisa Socialnumbers.com. Uveren sam da Servis ima svetlu budućnost  i da će vrlo brzo postati jedna od vodećih lokacija za uporedni prikaz Fejsbuk strana. Pozivam vas da već danas
posetite www.socialnumbers.com i registrujete vaše projekte."

Više o studiju Activa: www.activa.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Activa
Adresa: Vase Stajića 4/2
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@activa.rs
Web: www.activa.rs
Tel: +381 63 78 22 672

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Tvitomanija obnovila porušene mostove u regionu

Tvitomanija, ili Tvitoslavija kako su je interno nazivali, je od 8. do 12. maja u Novom Vinodolskom... Više...

Još samo 1 dan do Tvitomanije - Prijave su još otvorene!

Za samo jedan dan počinje najveća regionalna konferencija o društvenim mrežama – Tvitomanija... Više...

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom na društvenim mrežama

On line PR tim Vlade Hrvatske održao je seminar predstavnicima Kancelarije za saradnju sa civilnim... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed