Najbolje najboljima 2015 - Modna kuća Luna nagradila dve maturantkinje

Požarevac, 27. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

Najbolje najboljima 2015 - Modna kuÄa Luna nagradila dve maturantkinje

Modna kuća LUNA nagradila je u svojoj petoj akciji "Najbolje najboljima" čak dve maturantkinje maturskim haljinama - Ivanu Janković iz Ugostiteljsko-turističke škole iz Čajetine i Bogdanu Jelić iz beogradske Matematičke gimnazije. Ove dve mlade i pametne devojke osvojile su pažnju glasača, ali i predstavnika "Lune" svojim životnim pričama i dosadašnjim rezultatima.

Modna kuća LUNA nagradila je u svojoj petoj akciji "Najbolje najboljima" čak dve maturantkinje maturskim haljinama - Ivanu Janković iz Ugostiteljsko-turističke škole iz Čajetine i Bogdanu Jelić iz beogradske Matematičke gimnazije.

Ove dve mlade i pametne devojke osvojile su pažnju glasača, ali i predstavnika "Lune" svojim životnim pričama i dosadašnjim rezultatima.

Ovogodišnja pobednica, maturantkinja Ivana Janković iz Čajetine, prerano je ostala bez oba roditelja, te su se ceo kolektiv škole i njeni prijatelji potrudili da je maksimalno podrže svojim glasovima u osvajanju prvog mesta.

Osim pobednice, modna kuća "Luna" rešila je obraduje još jednu maturantkinju i to vrlo zasluženo!

Bogdana Jelić, talentovana učenica Matematičke gimnazije u Beogradu ostvarila je izvanredne rezultate na mnogobrojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima i svoje školovanje će nastaviti u Kembridžu.

Da podsetimo, u periodu od  20.aprila do 26.maja 2015. godine, Modna kuća LUNA iz Požarevca, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije, organizovala je, petu po redu, akciju pod nazivom "NAJBOLJE NAJBOLJIMA" nagrađujući maturantkinje iz preko 90 srednjih škola u 10 gradova Srbije - Beograda, Požarevca, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Zlatibora, Šapca, Obrenovca, Bora i Pančeva.

Između 10 polufinalistkinja (po jedna maturantkinja iz svakog grada i svih prijavljenih škola) online glasanjem će biti odabrana je pobednica koja je nagrađena outfitom za matursko veče, dok je preostalih 9 polufinalistkinja dobilo poklon vaučere za kupovinu sa popustom u "LUNA" radnjama.

Modna kuća LUNA iz Požarevca, tradicionalno je posvećena negovanju pravih vrednosti, kvaliteta i pored privrednih aktivnosti, poznata je i kao pokrovitelj brojnih kulturnih događaja, kao društveno-odgovorna kompanija i kompanija u kojoj žene stvaraju za žene, LUNA podržavajući svaku žensku inicijativu, rad, znanje i talenat.

Sa akcijom "Najbolje najboljima" LUNA je ušla u najuži izbor kompanija kandidata za nagradu o društveno-odgovornom poslovanju.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

"Ja sam ministar za odmor i razonodu": Milomir Marić dobitnik prestižne nagrade za najduhovitijeg Srbina!

Aktuelni urednik televizije Hepi, Milomir Marić, pored brojnih prestižnih nagrada koje dobio u... Više...

Održana dvanaesta dodela VIRTUS nagrada za filantropiju - U stalnoj potrazi za dobrotom u svima nama

Trag fondacija dvanaestu godinu za redom dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama,... Više...

Trag fondacija vas pita: Vidite li dobro u svom okruženju? - Još 12 dana za prijavu za 12. VIRTUS nagradu

Ostalo je tačno dvanaest dana do isteka konkursa za VIRTUS nagrade za filantropiju koju Trag fondacija... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed