Enterprise Mobility Management Gold pretplata - ultimativno rešenje za sigurno poslovanje

Beograd, 05. Maj 2015. PR Objave: Saopštenje -

Enterprise Mobility Management Gold pretplata - ultimativno rešenje za sigurno poslovanje

Visoki standardi bezbednosti i jedinstveni sistem zaštite poslovnog okruženja odlikuju Gold pretplatu za EMM i BES12 koja funkcioniše na BlackBerry, iOS i Android operativnim sistemima i uređajima Kompanija BlackBerry kroz svoju platformu BES12 omogućava kompanijama i preduzećima koja imaju potrebu za naprednim uslugama u oblasti mobilnih komunikacija jednostavnu i sigurnu razmenu podataka, bez izlaganja opasnosti od hakerskih napada i njihovog gubitka.

Visoki standardi bezbednosti i jedinstveni sistem zaštite poslovnog okruženja odlikuju Gold pretplatu za EMM i BES12 koja funkcioniše na BlackBerry, iOS i Android operativnim sistemima i uređajima

Kompanija BlackBerry kroz svoju platformu BES12 omogućava kompanijama i preduzećima koja imaju potrebu za naprednim uslugama u oblasti mobilnih komunikacija jednostavnu i sigurnu razmenu podataka, bez izlaganja opasnosti od hakerskih napada i njihovog gubitka. Od sada, uz Gold pretplatu moguće je upravljati sistemom zaštite i usklađivati ga prema sopstvenim i potrebama kompanije. EMM Gold pretplata je revolucionarno rešenje u upravljanju poslovnim komunikacijama i podiže postojeće standarde mobilne sigurnosti na viši nivo.

Pristup Gold pretplati omogućen je osim BlackBerry, i korisnicima iOS i Android operativnih sistema, pružajući im unapređeni stepen sigurnosti kontrole, upotrebe i povezivanja svojim poslovnim mobilnim uređajima. Na jednom mestu, kroz BES12 platformu i uz poštovanje najvišeg nivoa sigurnosti i šifrovanja podataka, objedinjeno je upravljanje svim mobilnim uređajima u kompaniji, komunikacija i kolaboracija, pristup sistemima i upravljanje identitetom korisnika, uključujući i mobilne uređaje koji su u vlasništvu kompanije, zatim privatne mobilne uređaje kojima je omogućeno da rade u kompanijskom okruženju (COPE), kao i uređaje koje vlasnici sami donesu (Bring Your Own Device -BYOD). Uz EMM Gold pretplatu, korisnici će moći da pristupe novom - „work space only" modu, u kom mogu na bezbedan i jednostavan način upravljati svojim poslovnim komunikacijama i tako povećati produktivnost svakodnevnog rada.

Novina koju Gold pretplata unosi je opcija „personal space", koja omogućava sigurno pristupanje privatnim sadržajima putem aplikacije BlackBerry Balance, dok su za to vreme svi korporativni podaci zaštićeni i enkriptovani. Korisnici ovu opciju mogu aktivirati samo jednim klikom i na vrlo jednostavan način potpuno razdvojiti privatnu i poslovnu upotrebu mobilnog uređaja. Među brojnim novinama koje Gold pretplata nudi, nalazi se i upravljanje opcijama password zaštite. Moguće je odrediti jedinstvene standarde passworda za čitavu organizaciju i usloviti svakog korisnika poslovne zajednice da ih se pridržava. Gold pretplata omogućava brojna inovativna rešenja koja će promeniti dosadašnje mehanizme sigurnosti poput funkcije zaključavanja pristupa poslovnom prostoru i podacima kada se uređaj zaključa, postavljanje pasworda na čitanje notifikacija, itd.

Nadogradnja (upgrade) postojeće pretplate na Gold nivo je veoma jednostavan, a postupak kupovine licence obavlja se preko mobilnih operatera. Sve što je potrebno je da uređaj poseduje BES12 softver, koji je potpuno besplatan i moguće ga je preuzeti sa zvaničnog BlackBerry sajta.

Više informacija o EMM Gold pretplati i aplikaciji BES12 možete pogledati klikom na sledeći link http://blackberry.com/bes12

Izvor: www.BlackBerry.com

 

O kompaniji BlackBerry
Globalni lider u mobilnim komunikacijama, BlackBerry, uneo je revoluciju u mobilnoj industriji, kada je predstavljen 1999. godine. Danas, BlackBerry ima za cilj podsticanje uspeha miliona korisnika širom sveta uz kontinuirano pomeranje granica u korišćenju mobilnih uređaja. Kompanija je osnovana 1984. godine sa sedištem u Vaterluu, država Ontario (Waterloo, Ontario) i ima kancelarije u Severnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Africi, Aziji i Pacifiku i Latinskoj Americi. Kompanija posluje pod oznakom "BB" na berzi u Torontu i "BBRY" na NASDAQ berzi. Za više informacija, posetite www.BlackBerry.com.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Predstavljen novi BlackBerry Passport Silver Edition

Prefinjen dizajn i unapređene performanse donose jedinstveno korisničko iskustvo Kompanija BlackBerry... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed