Goodyear pneumatici najpogodniji za zahtevnu vožnju po pristaništu London Gateway

London, 26. Decembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Goodyear pneumatici najpogodniji za zahtevnu vožnju po pristaništu London Gateway

Goodyear OTR je sklopio trogodišnji ugovor sa DP World London Gateway i tako postao zvanični dobavljač radijalnih pneumatika za manipulisanje kontejnerima u budućem pristaništu London Gateway. Goodyear OTR i DP World London Gateway sklopili su trogodišnji ugovor kojim je Goodyear postao zvanični dobavljač pneumatika za radne mašine (OTR) u pristaništu u izgradnji London Gateway.

Goodyear OTR je sklopio trogodišnji ugovor sa DP World London Gateway i tako postao zvanični dobavljač radijalnih pneumatika za manipulisanje kontejnerima u budućem pristaništu London Gateway.

Goodyear OTR i DP World London Gateway sklopili su trogodišnji ugovor kojim je Goodyear postao zvanični dobavljač pneumatika za radne mašine (OTR) u pristaništu u izgradnji London Gateway. Svojim industrijskim radijalnim pneumaticima Goodyear OTR EV-3+, EV-4A i EV-4C je već opremio 28 vozila Kalmar ESH-2050 koja se upotrebljavaju za lokalni prevoz po pomenutom pristaništu.

Neil Bellinger, vođa radionica i mobilne opreme u London Gateway, ističe da izbor pravih pneumatika odlučujuće utiče na operativnu efikasnost pristaništa: „Izabrali smo Goodyear pneumatike zbog dokazanih performansi, a pri odlučivanju smo imali u vidu habanje gazećeg sloja, stepen iskorišćenja goriva, nosivost, stabilnost i troškove po satu. Goodyear OTR pneumatici su po svim merilima bili izvanredni - naročito u pogledu troškova po satu."

Kompanija Goodyear je radijalne pneumatike za radne mašine napravila od specijalne smeše koja duže vreme čuva gazeći sloj i tako u najvećoj meri smanjuje troškove po satu. Osim toga, zahvaljujući izuzetno jakoj radijalnoj karkasi pneumatici podnose ekstremno velika opterećenja i omogućavaju veliku stabilnost, što je za rad pristaništa najvažnije.

London Gateway je prvo pristanište nove generacije koje će biti izgrađeno u Velikoj Britaniji i koje zauzima jedinstven položaj na sceni britanske logistike. Projekat je trenutno u prvoj fazi razvoja koja obuhvata 2.700 metara operativne obale, šest dubokih morskih priveza i dvadeset i četiri velike dizalice na lukobranu. Infrastruktura novog pristaništa obezbediće usluge najsavremenijim i izuzetno velikim kontejnerskim brodovima (tzv.  ULC - Ultra Large Container Ships) dugim do 400 metara čiji kapacitet premašuje 18.000 TEU.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kako izabrati prave pneumatike za vozila SUV?

Vozila SUV, koja još zovemo i sportska terenska vozila, poslednjih godina su sve omiljenija. Goodyearovi... Više...

Na sajmu CES Goodyear je predstavio investicioni fond od 100 miliona i kompletnu platformu za održavanje voznih parkova

Na sajmu elektronike CES 2020, koji je početkom januara održan u Las Vegasu, Goodyear je najavio... Više...

Goodyear testira upotrebu pametnih pneumatika u voznim parkovima

Svoja pametna rešenja, koja voznim parkovima omogućavaju da prate stanje pneumatika i dobijene... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed