Goodyear pneumatici najpogodniji za zahtevnu vožnju po pristaništu London Gateway

London, 26. Decembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Goodyear pneumatici najpogodniji za zahtevnu vožnju po pristaništu London Gateway

Goodyear OTR je sklopio trogodišnji ugovor sa DP World London Gateway i tako postao zvanični dobavljač radijalnih pneumatika za manipulisanje kontejnerima u budućem pristaništu London Gateway. Goodyear OTR i DP World London Gateway sklopili su trogodišnji ugovor kojim je Goodyear postao zvanični dobavljač pneumatika za radne mašine (OTR) u pristaništu u izgradnji London Gateway.

Goodyear OTR je sklopio trogodišnji ugovor sa DP World London Gateway i tako postao zvanični dobavljač radijalnih pneumatika za manipulisanje kontejnerima u budućem pristaništu London Gateway.

Goodyear OTR i DP World London Gateway sklopili su trogodišnji ugovor kojim je Goodyear postao zvanični dobavljač pneumatika za radne mašine (OTR) u pristaništu u izgradnji London Gateway. Svojim industrijskim radijalnim pneumaticima Goodyear OTR EV-3+, EV-4A i EV-4C je već opremio 28 vozila Kalmar ESH-2050 koja se upotrebljavaju za lokalni prevoz po pomenutom pristaništu.

Neil Bellinger, vođa radionica i mobilne opreme u London Gateway, ističe da izbor pravih pneumatika odlučujuće utiče na operativnu efikasnost pristaništa: „Izabrali smo Goodyear pneumatike zbog dokazanih performansi, a pri odlučivanju smo imali u vidu habanje gazećeg sloja, stepen iskorišćenja goriva, nosivost, stabilnost i troškove po satu. Goodyear OTR pneumatici su po svim merilima bili izvanredni - naročito u pogledu troškova po satu."

Kompanija Goodyear je radijalne pneumatike za radne mašine napravila od specijalne smeše koja duže vreme čuva gazeći sloj i tako u najvećoj meri smanjuje troškove po satu. Osim toga, zahvaljujući izuzetno jakoj radijalnoj karkasi pneumatici podnose ekstremno velika opterećenja i omogućavaju veliku stabilnost, što je za rad pristaništa najvažnije.

London Gateway je prvo pristanište nove generacije koje će biti izgrađeno u Velikoj Britaniji i koje zauzima jedinstven položaj na sceni britanske logistike. Projekat je trenutno u prvoj fazi razvoja koja obuhvata 2.700 metara operativne obale, šest dubokih morskih priveza i dvadeset i četiri velike dizalice na lukobranu. Infrastruktura novog pristaništa obezbediće usluge najsavremenijim i izuzetno velikim kontejnerskim brodovima (tzv.  ULC - Ultra Large Container Ships) dugim do 400 metara čiji kapacitet premašuje 18.000 TEU.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Goodyear Blimp - legenda koja se nakon više od 30 godina vraća u evropski moto-sport

Prošlog vikenda je nad prestižnom trkom 24 časa Le Mana ponovo letela legendarna vazdušna letelica... Više...

Goodyear u iščekivanju rekordnih brzina na 24 časa Le Mana

Goodyear se nakon više od deset godina vraća na jednu od najprestižnijih trka na svetu 24 časa... Više...

Goodyear spreman za početak prvenstva turing automobila u okviru WTCR

Krajem sledeće nedelje na belgijskoj stazi Zolder otpočinje nova sezona svetskog šampionata FIA... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed