Biljana Jovanović - prva dobitnica IWEC priznanja na Balkanu

Beograd, 20. Novembar 2014. PR Objave: Saopštenje -

Biljana JovanoviÄ - prva dobitnica IWEC priznanja na Balkanu

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće "Luna"prva je dobitnica prestižnog IWEC (International Women's Entrepreneurial Challenge) priznanja za razvoj internacionalnog poslovanja na Balkanu. Direktorki "Lune" nagrada je uručena u Privrednoj komori Švedske u Stokholmu, u okviru osme po redu konferencije, namenjene ženama preduzetnicama iz celog sveta, a pod nazivom "Kako osigurati uspešno poslovanje u uslovima oštre konkurencije".

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće "Luna"prva je dobitnica  prestižnog IWEC (International Women's Entrepreneurial Challenge) priznanja za razvoj internacionalnog poslovanja na Balkanu.

Direktorki "Lune" nagrada je uručena u Privrednoj komori Švedske u Stokholmu, u okviru osme po redu konferencije, namenjene ženama preduzetnicama iz celog sveta, a pod nazivom  "Kako osigurati uspešno poslovanje u uslovima oštre konkurencije".

Biljana Jovanović jedna je od 33 dobitnice IWEC priznanja, od ukupno 130  nominovanih preduzetnica iz oblasti  IT poslovanja, mode, proizvodnje, naftne industrije, agronomije, zdravlja, turizma, uvoza i izvoza, istraživačkog rada, obrazovanja i brojnih drugih... Njenu kandidaturu podrzalo je Udruženje poslovnih zena Srbije, čiji je član, kao i predstavništva naše privrede u svetu.

Podsetimo, modna kuća "Luna" počela je sa radom pre više od dvadeset godina u Požarevcu, a Biljana Jovanović se na njenom čelu nalazi od samog osnivanja. Iako je startovala kao mala zanatska radnja, danas ova internacionalna modna kuća broji više od 160 zaposlenih.

Sa poslovnicama u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Slovačkoj, Norveškoj i Švedskoj, Luna je snažna domaća kompanija koja uspešno posluje na teritoriji Evropske unije.

Upravo zbog toga, Lunini kapaciteti prepoznati su od strane IWEC, najveće globalne mreže najuspešnijih i najperspektivnijih preduzetnica.

Profesionalizam i briga za najvernije kupce, za koje Luna nekoliko puta godišnje organizuje druženja, edukativne i modne događaje, ovu kuću čine jednom od najproaktivnijih i najuspešnijih na tlu Evropske unije.PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Proglašeni dobitnici trinaeste VIRTUS nagrade za filantropiju - Prepoznati po dobru

Trag fondacija trinaestu godinu zaredom dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama, malim... Više...

Otvoren konkurs za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija objavljuje početak konkursa za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj ove... Više...

"Ja sam ministar za odmor i razonodu": Milomir Marić dobitnik prestižne nagrade za najduhovitijeg Srbina!

Aktuelni urednik televizije Hepi, Milomir Marić, pored brojnih prestižnih nagrada koje dobio u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed