Otvaranje studentskog nagradnog konkursa "Petar Damjanović"

Beograd, 01. Juli 2014. PR Objave: Saopštenje -

Otvaranje studentskog nagradnog konkursa "Petar DamjanoviÄ"

Kompanija OSA - Računarski inženjering otvorila je osmi po redu konkurs "Petar Damjanović" za izbor najboljih radova iz oblasti mašinstva. Radovi podrazumevaju izradu tehničke dokumentacije za mašine, uređaje i noseće metalne konstrukcije pomoću programskog paketa Autodesk Inventor Professional 2015. Pravo učešća na konkurs imaju svi studenti visokih škola i fakulteta, uz mogućnost korišćenja probnih verzija softvera.

Kompanija OSA - Računarski inženjering otvorila je osmi po redu konkurs "Petar Damjanović" za izbor najboljih radova iz oblasti mašinstva. Radovi podrazumevaju izradu tehničke dokumentacije za mašine, uređaje i noseće metalne konstrukcije pomoću programskog paketa Autodesk Inventor Professional 2015.

Pravo učešća na konkurs imaju svi studenti visokih škola i fakulteta, uz mogućnost korišćenja probnih verzija softvera. Rok za prijavu radova je 01. oktobar 2014. godine, dok je rok za predaju radova sa pratećom tehničkom dokumentacijom 31. oktobar 2014. godine. Cilj konkursa "Petar Damjanović" je predstavljanje mladih stručnjaka širokoj javnosti, ali i kompanijama iz mašinske industrije i proizvodnje koji će imati priliku da na licu mesta upoznaju autore projekata.

Na ovogodišnjem konkursu biće dodeljene 3 nagrade: za osvojeno prvo mesto nagrada će biti 1.000 eura, nagrada za drugo mesto iznosiće 500 eura, a treće 300 eura. Pobednički radovi studenata, kao i radovi koji su ušli u uži krug takmičenja biće predstavljeni tokom dodele nagrada.

Nagrada nosi ime po Petru Damjanoviću, jednom od osnivača firme OSA - Računarski inženjering - čoveku koji je značajno doprineo razvoju saradnje mašinstva i informatike u našoj zemlji i inostranstvu.

Dodela nagrada održaće se početkom decembra u Svečanoj sali Mašinskog fakulteta u Beogradu.

 

Kompanija OSA računarski inženjering
postoji 23 godine i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer Autodeskovih softvera na teritoriji Adriatik regije  koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju, a ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje: Oce, Canon i Kern. OSA je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom UniDocs je počela sredinom 90-ih, kada je kompanija odlučila da softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata.PODACI O FIRMI

Naziv: Golin-
Adresa: Takovska 45
Grad: Beograd 11000
Web: www.golin.com/rs
Tel: +381 11 3391010
Kontakt osoba:
Ime: Milica Šćekić
Funkcija: Account Manager
Tel:
e-mail: smilica@golin.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Proglašeni dobitnici trinaeste VIRTUS nagrade za filantropiju - Prepoznati po dobru

Trag fondacija trinaestu godinu zaredom dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama, malim... Više...

Otvoren konkurs za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija objavljuje početak konkursa za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj ove... Više...

EKO Serbia nastavlja da stipendira postdiplomske studije u Grčkoj

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, raspisala je treću godinu za... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed