Selidbe u Beogradu specijalizovanim vozilima

Beograd, 30. Maj 2014. PR Objave: Saopštenje -

Selidbe u Beogradu specijalizovanim vozilima

Agencija za selidbe Beocontrol je nabavkom novih vozila povećala obim svojih aktivnosti vezanih za selidbe u Beogradu. Mercedes Sprinter kombi vozila predstavljaju idealno rešenje za selidbe u gradskim uslovima. S obzirom na brojna ograničenja koja se odnose na prolaz i parkiranje kamiona u određenim delovima grada, agencija Beocontrol je proširenjem voznog parka obezbedila da sve vrste selidbi u Beogradu i okolini mogu biti izvedene bez obzira na vrstu i količinu stvari.

Agencija za selidbe Beocontrol je nabavkom novih vozila povećala obim svojih aktivnosti vezanih za selidbe u Beogradu. Mercedes Sprinter kombi vozila predstavljaju idealno rešenje za selidbe u gradskim uslovima.

S obzirom na brojna ograničenja koja se odnose na prolaz i parkiranje kamiona u određenim delovima grada, agencija Beocontrol je proširenjem voznog parka obezbedila da sve vrste selidbi u Beogradu i okolini mogu biti izvedene bez obzira na vrstu i količinu stvari.

Selidbe kamionima podrazumevaju korišćenje vozila koja su iznutra tapacirana kako bi se izbegla šteta na stvarima, zatim kamione sa rampom ukoliko je potrebno utovariti stvari većeg gabarita (kase, klavire, TA peći...) kao i brojne druge dodatke koji omogućavaju prevoz veće količine stvari.

Selidbe kombi vozilima su najčešće u centru grada kao i onim delovima gde kamion ne može da prođe. Zahvaljujući svom manjem gabaritu, lakše je manevrisanje i moguće je obaviti selidbu praktično na bilo kojoj lokaciji u veoma kratkom vremenskom roku.

Agencija za selidbe Beocontrol već više od 12 godina obavlja sve vrste domaćih i međunarodnih selidbi a zahvaljujući uspešnoj saradnji sa velikim brojem kompanija i pojedinaca uspešno je izgradila reputaciju profesionalnog i kvalitetnog poslovnog partnera.PODACI O FIRMI

Naziv: Beocontrol doo
Adresa: Vojni put 276c, blok II
Grad: Beograd 11080
e-mail: office@selidbe-beocontrol.rs
Web: selidbe-beocontrol.rs
Tel: 011 210 6000

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Počeo svetski šampionat WCBelgrade 2013. u fitnesu, aerobiku i hip hopu

U Beogradu je danas počeo svetski šampionat u fitnesu i hiphopu, FISAF International Fitness&Hip... Više...

Beocontrol prevoz putnika prevoznik Streličarskog saveza Srbije

31. avgusta 2013. godine u Budimpešti je održano finalna runda 3. centralno-evropskog takmičenja... Više...

Novo vozilo za međunarodni prevoz robe

Usled povećanja obima posla, kompanija Beocontrol je pojačala svoj vozni park kupovini novog Iveco... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed