U centru Jagodine nastavljena akcija "Cif čisti Srbiju"- Očišćen postament spomenika palim ratnicima

Jagodina, 08. Maj 2014. PR Objave: Saopštenje -

U centru Jagodine nastavljena akcija "Cif Äisti Srbiju"- OÄiÅ¡Äen postament spomenika palim ratnicima

U okviru velike akcije prolećnog čišćenja u gradovima širom Srbije, očišćen je i zaštićen kameni postament spomenika palim ratnicima u Balkanskim i Prvom svetskom ratu na centralnom trgu u Jagodini. Stručni tim koji je oformila kompanija Unilever sa postamenta čuvenog jagodinskog spomenika uklonila je grafite, naslage čađi i ostale nataložene nečistoće, čime je spomeniku vraćen blistavi sjaj.

U okviru velike akcije prolećnog čišćenja u gradovima širom Srbije, očišćen je i zaštićen kameni postament spomenika palim ratnicima u Balkanskim i Prvom svetskom ratu na centralnom trgu u Jagodini. Stručni tim koji je oformila kompanija Unilever sa postamenta čuvenog jagodinskog spomenika uklonila je grafite, naslage čađi i ostale nataložene nečistoće, čime je spomeniku vraćen blistavi sjaj. Nakon temeljnog čišćenja nanesen je i specijalni anti-grafitni sloj koji će olakšati dalje održavanje.

"Tokom prethodnih mesec dana, koliko ova kampanja traje, shvatili smo da je ulaganje u lokalnu zajednicu mnogo važnije od svakodnevnog praćenja rezultata poslovnog rasta. Ovo je već četvrti grad u kome čistimo spomenike i prolaze i reakcije koje dobijamo od građana širom srbije uveravaju nas da smo uspeli da ostvarimo osnovni cilj ove kampanje, a to je poboljšanje uslova života i poboljšanje opšte higijene", rekao je g. Ljubomir Milošević, direktor Unilever Beograd d.o.o. i dodao: "Naš plan je da očuvanje spomenika kulture, kao i drugih gradskih površina, bude trajno u svesti svih građana u Srbiji, a brendu Cif smo ovog puta dodelili ulogu predvodnika i motivatora da se što više ljudi uključi i podrži ovakvu ideju."

Nakon što su očišćeni spomenici u Jagodini i Kraljevu, zahvaljujući ovoj jedinstvenoj kampanji tokom maja zablistaće i spomenici kulture u Boru i Šapcu, kao i podzemni prolazi u Beogradu, Nišu i Kruševcu. Na poseban način u ovoj kampanji učestvuju i građani, jer će kompanija Unilever deo prihoda od prodatih sredstava iz palete Cif izdvojiti za uređenje i čišćenje spomenika i podzemnih prolaza. Takođe, svi posetioci i fanovi internet stranice i Facebook stranice Cifcistisrbiju mogu da glasaju za još jednu lokaciju koja će biti očišćena u kampanji. Više informacija o kampanji, ali i o spomencima koji će biti očišćeni možete pronaći na internet stranici www.cifcistisrbiju.rs

 

O kompaniji Unilever
Unilever, vodeći svetski proizvođač robe široke potrošnje posluje u više od 100 zemalja, sa prodajnom mrežom u 180 država. Portfolio kompanije uključuje neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova, kao što su: Domestos, Cif, Dove, Rexona, Axe, Signal, Lipton, Algida, Knorr, Rama, Hellmann's. Kompanija Unilever ima oko 167.000 zaposlenih u više od 100 zemalja sveta.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Najlepše je doba kad je puna đačka torba

Desetodnevni program pod nazivom „Najlepše je doba kad je puna đačka torba" biće održan u... Više...

Održana akcija "Spasimo beogradske vrapce"

Kompanija Pernod Ricard, već osam godina, na globalnom nivou sprovodi inicijativu "Dan odgovornosti"... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed