Akcija Cif čisti Srbiju započela čišćenjem pešačkog prolaza u Čačku

Čačak, 08. April 2014. PR Objave: Saopštenje -

Akcija Cif Äisti Srbiju zapoÄela ÄiÅ¡Äenjem peÅ¡aÄkog prolaza u ÄaÄku

ZABLISTAO PROLAZ KOD DOMA KULTURE. U okviru velike akcije prolećnog čišćenja u gradovima širom Srbije, očišćen je i uređen pešački prolaz kod Doma kulture u Čačku. Tim akcije Cif čisti Srbiju sa zidova i poda poznatog čačanskog prolaza uklonio je grafite, naslage čađi i ostale nečistoće koje su narušavale njegov izgled, a nakon temeljnog čišćenja nanesen je i specijalni anti-grafitni sloj koji će sprečiti dalje narušavanje izgleda zidova.

ZABLISTAO PROLAZ KOD DOMA KULTURE U okviru velike akcije prolećnog čišćenja u gradovima širom Srbije, očišćen je i uređen pešački prolaz kod Doma kulture u Čačku. Tim akcije Cif čisti Srbiju sa zidova i poda poznatog čačanskog prolaza uklonio je grafite, naslage čađi i ostale nečistoće koje su narušavale njegov izgled, a nakon temeljnog čišćenja nanesen je i specijalni anti-grafitni sloj koji će sprečiti dalje narušavanje izgleda zidova.

"Naši proizvodi su veoma efikasni kada je u pitanju uklanjanje nečistoća sa najrazličitijih površina u domaćinstvima, a sada smo pokazali da su jednako efikasni i kada ih primenimo i na površine izvan kuće. Pešački prolazi su mesta kroz koja svakodnevno prolazi veliki broj ljudi i upravo zbog toga smo i odlučili da ih u ovoj kampanji ulepšamo i očistimo i da našem brendu Cif damo jednu potpuno novu ulogu - da bude ambasador čistoće u Srbiji", rekao je g. Ljubomir Milošević, direktor Unilever Beograd d.o.o. i dodao: "Naravno, ovo je samo početak naše akcije u kojoj ćemo, pored Čačka, očistiti pešačke prolaze i spomenike kulture u još 8 gradova u Srbiji, a nadamo se da ćemo uz široku podršku i pomoć uspeti da akciju proširimo i na druge gradove i opštine."

"Svi znamo koliko je u vremenima krize teško naći dodatna sredstva za održavanje grada i gradskih površina i zbog toga smo zahvalni kompaniji Unilever koja je prepoznala značaj saradnje sa lokalnim samoupravama na realizaciji ovakvih projekata", rekao je g. Vojislav Ilić, gradonačelnik Čačka i dodao da se "nada da će ova inicijativa biti inicijalna kapisla da se u narednom periodu i druge kompanije i pojedinci koji imaju mogućnost uključe u projekte održavanja čistoće i higijene u gradu i da će grad Čačak uvek pružiti neophodnu podršku tim projektima."

Nakon pešačkog prolaza u Čačku, u ovoj jedinstvenoj kampanji će tokom aprila i maja biti očišćeni i prolazi u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kruševcu, kao i spomenici kulture u Kraljevu, Boru, Šapcu i Jagodini. Na poseban način u ovoj kampanji učestvuju i građani, jer će kompanija Unilever deo prihoda od prodatih sredstava iz palete Cif proizvoda izdvojiti za uređenje i čišćenje spomenika i podzemnih prolaza. Takođe, svi posetioci internet stranice i Facebook stranice Cifcistisrbiju moći da glasaju za još jednu lokaciju koja će biti očišćena u kampanji. Više informacija o kampanji, ali i o spomencima koji će biti očišćeni možete pronaći na internet stranici www.cifcistisrbiju.rs.

 

O kompaniji Unilever
Unilever, vodeći svetski proizvođač robe široke potrošnje posluje u više od 100 zemalja, sa prodajnom mrežom u 180 država. Portfolio kompanije uključuje neke od najpoznatijih i najomiljenijih brendova, kao što su: Domestos, Cif, Dove, Rexona, Axe, Signal, Lipton, Algida, Knorr, Rama, Hellmann's. Kompanija Unilever ima oko 167.000 zaposlenih u više od 100 zemalja sveta.PODACI O FIRMI

Naziv: PR Komunikacije Hill & Knowlton
Adresa: Ušće bb
Grad: Beograd-Novi Beograd 11073
e-mail: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Kontakt osoba:
Ime: Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Tel:
e-mail: eferizovic@prhillandknowlton.com

Više...

Ključne reči

čišćenje, cacak, akcija, cif

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija EKO Serbia u akciji podrške dečjim domovima

Kompanija EKO Serbia tradicionalno i rado učestvuje u humanitarnim akcijama i pružanju pomoći... Više...

Najlepše je doba kad je puna đačka torba

Desetodnevni program pod nazivom „Najlepše je doba kad je puna đačka torba" biće održan u... Više...

Održana akcija "Spasimo beogradske vrapce"

Kompanija Pernod Ricard, već osam godina, na globalnom nivou sprovodi inicijativu "Dan odgovornosti"... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed