100.000 fanova Fejsbuk stranice Svako dobro - Hemofarm

Vršac, 26. Juli 2013. PR Objave: Saopštenje -

100.000 fanova Fejsbuk stranice Svako dobro - Hemofarm

Više od sto hiljada korisnika Fejsbuka postali su do danas fanovi Fejsbuk stranice „Svako dobro - Hemofarm“.

Više od sto hiljada korisnika Fejsbuka postali su do danas fanovi Fejsbuk stranice „Svako dobro - Hemofarm“ i time iskazali privrženost „Svako dobro“ konceptu koji na ovoj društvenoj mreži razvija kompanija Hemofarm vodeći se idejom da smo svi različiti ali nam je briga o zdravlju svima ista. Oni su prepoznali snažnu motivacionu poruku našeg tradicionalnog pozdrava „Svako dobro“ koji je i univerzalni način za izražavanje brižnosti prema bližnjima ali i slučajnim sagovornicima u vremenu u kome smo izloženi mnogim lošim vestima koje dominiraju u medijima.

Anita Stanojević-Matić iz Kaluđerice je 100.000-ti fan Fejsbuk stranice „Svako dobro - Hemofarm“! Ona je mlada mama blizanaca Nađe i Nemanje koji za nju predstavljaju centar sveta i daju smisao životu. Anita je posetila kompaniju Hemofarmu i otkrila šta je za nju Svako dobro: „Svako dobro za mene je moja porodica, lepe misli koje čine život lepšim, lepo vreme i sve ono pozitivno što me okružuje. Bila sam iznenađena što sam baš ja postala sto hiljaditi fan i ovom prilikom želim da vam se zahvalim na poklonima koje sam dobila.“ - kaže Anita i dodaje da, kada god je neraspoložena, ode na Hemofarmovu Fejsbuk stranu, pročita nekoliko motivacionih postera i lepih misli i odmah se oraspoloži.

Hemofarm je društveno odgovorna kompanija čija je primarna delatnost proizvodnja lekova i farmaceutskih proizvoda. Pored toga, Hemofarm nastoji da kroz sve svoje aktivnosti utiče na razvoj svesti o značaju prevencije i adekvatne brige za zdravlje. Tako putem svoje Fejsbuk stranice, deli osmehe, lepe misli i motivacione postere, u želji da ukaže na značaj ravnomernog razvoja telesnog, duhovnog, emotivnog i socijalnog aspekta zdravlja.

Svaki dan, svako dobro!PODACI O FIRMI

Naziv: Homepage doo
Adresa: Šajkaška 37
Grad: Novi Sad 21000
Web: www.homepage.rs
Tel: +381 (0)62 193 93 93
Kontakt osoba:
Ime: Miloje Sekulić
Funkcija:
Tel:
e-mail: miloje.sekulic@homepage.rs

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed