Selidbe kućnih ljubimaca u Novom Sadu

Novi Sad, 28. Februar 2013. PR Objave: Najava -

Selidbe kuÄnih ljubimaca u Novom Sadu

Zahvaljujući unapređenju korisničkog servisa, kompanija Beocontrol je omogućila svojim klijentima u Novom Sadu da brzo i efikasno dobiju pripremljenu dokumentaciju za selidbu svojih ljubimaca u inostranstvo.

Zahvaljujući unapređenju korisničkog servisa, kompanija Beocontrol je omogućila svojim klijentima u Novom Sadu da brzo i efikasno dobiju pripremljenu dokumentaciju za selidbu svojih ljubimaca u inostranstvo .

Nevezano od toga da li se radi o lokalnoj ili međunarodnoj selidbi, agencija za selidbe Beocontrol pružiće Vašem ljubimcu bezbedan transport i vrhunsku brigu. Najsavremenija oprema, specijalno izrađene transportne kutije i iskusni tim Beocontrola obezbediće Vašem mezimcu udobnu selidbu.

Ukoliko se selite van granica naše zemlje, agencija za selidbe Beocontrol u Novom Sadu vrši prikupljanje svih potrebnih dokumenata i carinskih dozvola za međunarodnu selidbu ljubimaca. Ako se odlučite da ukažete Vaše poverenje kompaniji Beocontrol, možete pozvati naše agente koji su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Kompanija Beocontrol bavi se transportom i selidbama stambenih i poslovnih prostora od 2000. godine. Partnerska mreža od preko 1.000 agenata i saradnja sa kompanijama iz 37 zemalja Evrope, omogućavaju kompaniji Beocontrol da svoje usluge nudi širom sveta. Pored transporta robe drumskim, železničkim, vodenim i avio saobraćajem, Beocontrol se bavi međunarodnim i lokalnim selidbama, odnošenjem nepotrebnih stvari, organizacijom međunarodnih sajmova, a nudi i usluge čišćenja, prevoza starijih osoba sa invaliditetom i transporta specijalnih vrsta tereta.PODACI O FIRMI

Naziv: Beocontrol doo
Adresa: Vojni put 276c, blok II
Grad: Beograd 11080
e-mail: office@selidbe-beocontrol.rs
Web: selidbe-beocontrol.rs
Tel: 011 210 6000

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Selidbe u Beogradu specijalizovanim vozilima

Agencija za selidbe Beocontrol je nabavkom novih vozila povećala obim svojih aktivnosti vezanih... Više...

Počeo svetski šampionat WCBelgrade 2013. u fitnesu, aerobiku i hip hopu

U Beogradu je danas počeo svetski šampionat u fitnesu i hiphopu, FISAF International Fitness&Hip... Više...

Beocontrol prevoz putnika prevoznik Streličarskog saveza Srbije

31. avgusta 2013. godine u Budimpešti je održano finalna runda 3. centralno-evropskog takmičenja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed