Predstavljena kolekcija Dolce&Gabbana "Sicilian Baroque" naočara

Novi Sad, 19. Decembar 2012. PR Objave: Saopštenje -

Predstavljena kolekcija Dolce&Gabbana "Sicilian Baroque" naoÄara

Kolekcija Dolce&Gabbana naočare pod nazivom "Sicilian Baroque" je predstavljena i dostupna je od oktobra 2012-te godine.

DolceGabana

Originalna i iznimno ženstvena, nova kolekcija "Sicilian Baroque" nadahnuće je pronašla, kao što joj i ime govori, u tradiciji i lepoti sicilijanskog baroka te na taj način nastavila priču započetu modnim kolekcijama predstavljenim na revijama za jesen-zimu 2013. Romantični ukrasi podsećaju na freske, čipku i prefinjene okvire za ogledala, razvijajući se istovremeno u beskonačnu igru volumena i raskošnih detalja. Reljefni dizajn pozlaćenih ruža i razigranih vitica uzduž okvira donosi duh prefinjene elegancije.

DG 4167
Ovaj model nadahnut 50-ima možete prepoznati po sicilijanskim baroknim ukrasima s prednje strane okvira i na ručkicama. Četiri ruže s pozlaćenim laticama i razigranim viticama savršeno se nadopunjavaju s bogatstvom ponude dostupnih boja okvira: crnom, sivom, smeđom, zelenom i bojom karamela. Okviri su izrađeni od plastike prefinjenog i romantičnog dubokog sjaja dok gradualna sočiva i logo Dolce&Gabbana u zlatnom tonu s najfinijim nevidljivim premazom donose dodatni dašak glamura.

DG 3150
Ovaj elegantni acetatni dioptrijski model dostupan je u pet boja: u crnoj, ledeno beloj, sivoj, crvenoj i boji karamela, a svaka od tih boja u završnoj je doradi dobila romantičan duboki sjaj. Sicilijanski barokni detalji na ručkicama - ruže i pozlaćeni listovi - dobijaju svoju suptilnu ravnotežu u logotipu Dolce&Gabbana zlatne boje koji je presvučen najfinijim nevidljivim premazom.

Naočare iz ove kolekcije dolaze u skupocenoj baršunastoj kutiji boje vina, a biće dostupne u buticima Dolce&Gabbana i odabranim trgovinama širom sveta od oktobra 2012-te godine.

Više informacija o Dolce&Gabbana brendu naočara možete pronaći na: http://www.yason.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Yason
Adresa: Stratimirovićeva 1
Grad: Novi Sad
Web: www.yason.rs
Tel: 021/423-092

Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed