Kompanija Link group podelila stipendije za besplatno školovanje

Beograd, 29. Novembar 2012. PR Objave: Najava -

Kompanija Link group podelila stipendije za besplatno Å¡kolovanje

Početkom nove školske godine 2012/2013, po prvi put, kompanija Link group pokrenula je projekat stipendiranja mladih talenata pod nazivom "Link talenti" i dodelila dve stipendije za 2012. godinu. Na konkurs se javilo oko 100 mladih ljudi, pretežno studenata završnih godina fakulteta ili tek diplomiranih.

Početkom nove školske godine 2012/2013, po prvi put, kompanija Link group pokrenula je projekat stipendiranja mladih talenata pod nazivom "Link talenti" i dodelila dve stipendije za 2012. godinu. Na konkurs se javilo oko 100 mladih ljudi, pretežno studenata završnih godina fakulteta ili tek diplomiranih.

Među brojnim pristiglim prijavama, svojim dostignućima i zalaganjem izdvojile su se dve polaznice. Dobitnica stipendije za školovanje u okviru programa Marketing i Marketing  menadžment na BusinessAcademy je Jelena Jovanović. Ova ambiciozna studentkinja sa profesionalnim interesovanjima u oblasti marketinga i upravljanja projektima želi da svojim radom i inicijativom doprinese promenama u ovoj oblasti. Kao apsolvent Fakulteta organizacionih nauka, na smeru Menadžment, sa prosečnom ocenom 9.32, učestvovala je u brojnim studentskim projektima, a kroz funkciju potpredsednice za korporativne odnose Evropskog udruženja studenata ESTIEM, organizovala je mnoge projekte u cilju edukacije i umrežavanja studenata.

Druga stipendistkinja je Marija Marković, studentkinja četvrte godine Fakulteta organizacionih nauka, na smeru Informacioni sistemi i tehnologije, sa prosečnom ocenom 8.92. Stipendiju je dobila u okviru programa PHP programiranje. Marija je bila učesnik Microsoft Sinergija 2010 i aktivan je član organizacije FONIS, sa kojom je dva puta učestvovala u organizaciji Dana devojčica i drugih projekata. Iskustvo u radu je sticala i na poziciji IT podrške na konferenciji eTalk 2011 i kao član web redakcije portala eUprava. Dobitnica je treće nagrade na konkursu "Kako vidim Srbiju 2020". Kada se, kroz poklon kurs IT Akademije, prvi put susrela sa sistemom rada učenja na daljinu, ponesena pozitivnim iskustvima, poželela je da se prijavi na konkurs.

Specifičnost ove stipendije je u tome što najbolji kandidati, pored besplatnog jednogodišnjeg školovanja po svetskim standardima na BusinessAcademy i ITAcademy, dobijaju i stručnu primenu znanja kroz praktičan rad u kompaniji Link group, ali i mogućnost zaposlenja.

Link group je regionalni lider u profesionalnoj edukaciji kroz jednogodišnje programe iz oblasti biznisa i informacionih tehnologija u okviru obrazovnih ustanova ITAcademy i BusinessAcademy. Kompanija prepoznaje talente i zalaže se za njihov razvoj i nadgradnju. Pokretanjem projekta "Link talenti", cilj kompanije je da okupi perspektivne mlade ljude, željne uspeha i pomogne u njihovom formiranju u buduće vrsne stručnjake u oblasti IT i biznisa.PODACI O FIRMI

Naziv: LINK group
Adresa: Cara Dušana 34
Grad: Beograd 11080
e-mail: pr@link.co.rs
Web: www.link.co.rs
Tel: 0117856140

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Besplatno školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji

Genius Mundi, Brainiac i Cambridge samo su neki od zanimljivih naziva za veoma vredne stipendije... Više...

Kako se zaštititi na internetu?

Da li ste znali da je samo u toku prošle godine broj zloupotreba na internetu uvećan za preko 90%?... Više...

Besplatna zimska škola programiranja i dizajna na ITS-u

Ovog zimskog raspusta svi srednjoškolci će besplatno moći da nauče nove stvari na nedelji programiranja... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed