Miodrag Filipović, državni rekorder u ronjenju na dah, spreman na nove izazove uz podršku MaxBeta

Novi Sad, 30. Oktobar 2012. PR Objave: Saopštenje -

Miodrag FilipoviÄ, državni rekorder u ronjenju na dah, spreman na nove izazove uz podrÅ¡ku MaxBeta

Novosađanin Miodrag Filipović uspeo je da preroni 131 metar na dah bez peraja i tako u junu ove godine postane državni rekorder u ovoj disciplini. Pred ovim mladim sportistom konstantno se nižu izazovi, a najznačajniji je Evropsko prvenstvo koje se održava sledeće godine.

Novosađanin Miodrag Filipović uspeo je da preroni 131 metar na dah bez peraja i tako u junu ove godine postane državni rekorder u ovoj disciplini. Pred ovim mladim sportistom konstantno se nižu izazovi, a najznačajniji je Evropsko prvenstvo koje se održava sledeće godine. Kompanija MaxBet prepoznala je potencijal koji Miodrag poseduje i obezbedila mu sredstva pomoću kojih će da nastavi put ka uspehu.

Miodrag Filipović poznat je od ranije kao izuzetan sportista i vlasnik mnogobrojnih medalja, kao što su zlatna i srebrna medalja na Otvorenom prvenstvu Srbije u ronjenju na dah 2010, srebrna medalja na 6. Otvorenom prvenstvu Srbije u ronjenju na dah 2012, zlatna medalja na 2. Naissub Freediving Cup 2012 i mnoge druge. Spisak osvojenih medalja će se nastaviti jer će Miodrag, uz pomoć kompanije MaxBet, moći da prikupi neophodnu opremu za postizanje što boljih rezultata.

Miodraga Filipovića čeka nekoliko nacionalnih takmičenja i Evropsko prvenstvo, kao i 8. Submania Apnea kup koji se održava 16. i 17. novembra 2012. Takmičenje se odvija po A.I.D.A (svetska organizacija ronilaca na dah) pravilima, u pojedinačnim i ekipnim kategorijama u bazenskim disciplinama statika i dinamika (STA, DYN i DNF). U okviru Submania kupa organizuje se i takmičenje po CMAS pravilima u disciplini dinamika s perajama. Postignuti rezultati ulaze na međunarodnu lestvicu rezultata.

Česti su novinski naslovi u kojima piše da mladi sportisti nemaju uslova za treniranje. Iz MaxBet-a kažu da je vreme da se to promeni i da je ulaganje u sport ulaganje u budućnost: "Miodrag je dokazao da je istrajan u nameri da obori sve rekorde u ovom sportu i bez sumnje će to i postići ukoliko mu se obezbede odgovarajući uslovi".PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kompanija MaxBet otvara novu sportsku kladionicu u Somboru

Nova MaxBet sportska kladionica u Somboru biće svečano otvorena 8. juna. Novi MaxBet lokal u ulici... Više...

Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om

Kompanija MaxBet unapređuje poslovanje saradnjom sa SBTech-om, vodećim provajderom rešenja i usluga... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed