Četiri nova štedna proizvoda u ponudi Erste Banke

Beograd, 23. Oktobar 2012. PR Objave: Saopštenje -

Äetiri nova Å¡tedna proizvoda u ponudi Erste Banke

Kusur štednja – novitet na našem tržištu. Zaokruživanjem na 50, 100, 150, 200… dinara pri plaćanju karticom, uvećava se saldo na štednom računu. Način da klijenti uštede, bez obzira na visinu njihovih prihoda.

Erste Banka od danas klijentima nudi četiri nova štedna proizvoda: Kusur štednju, Štednju 30+ uz mogućnost isplate 30% uloga, Kombo štednju i Mešovitu štednju - rentnu štednju uz mešovito osiguranje sa mesečnom uplatom premije.

"Kao najstarija finansijska institucija u zemlji, osnovana 1864. godine pod nazivom Novosadska štedionica, i deo Erste Grupe, naslednice najstarije štedionice u regionu centralne i istočne Evrope, osećamo posebnu odgovornost da u vremenu ekonomskih izazova klijentima i tržištu ponudimo nove načine da uštede", izjavila je Jasna Terzić, članica Izvršnog odbora Erste Banke.

Najjednostavniji od ova četiri je ujedno i najinovativniji. Reč je o Kusur štednji, koja predstavlja vezu između platne kartice i štednog računa. Ovaj novitet na našem tržištu oslanja se na ustaljenu naviku da se kusur pri svakoj kupovini ostavlja sa strane, samo što će se to sada činiti elektronski. Pri svakom plaćanju karticom klijenti će moći da iznos zaokruže na način koji su sami unapred odabrali. Razlika odlazi na njihov štedni račun na koji dobijaju kamatu. Umesto u džepu, kusur će se gomilati na štednji.

Štedni račun je isti kao i do sada, može biti sa ili bez oročenja, dinarski ili devizni. Proizvod mogu da koriste i postojeći i novi korisnici Erste kartica. Osim da se iznos zaokružuje, u ponudi je i opcija da se na štednju prebacuje određeni procenat od transakcije.

"Verujemo da ćemo ovim proizvodom, koji je koristan za svakoga bez obzira na prihode, pozitivno uticati na promenu i samih navika kada je štednja u Srbiji u pitanju", dodala je Jasna Terzić.

Proizvod je dostupan lako i jednostavno, u filijalama ili preko elektronskog bankarstva Erste Banke.

Primer 1: Klijent je izabrao da svaka transakcija karticom bude zaokružena na 50 dinara. Platio je neki račun karticom u iznosu 603 dinara. Iznos se zaokružuje na 650, a 47 dinara razlike se prebacuje na štedni račun.

Primer 2: Klijent je izabrao da 5% iznosa transakcije karticom bude prebačeno na štednju. Platio je račun 880 dinara. Račun uz koji je vezana kartica zadužuje se ukupno 924 dinara, od čega se 44 prebacuje na štednju.PODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

Ključne reči

erste banka, nedelja stednje

POVEZANI SADRŽAJI

Erste volonteri na Beogradskom Festivalu cveća

Zaposleni Erste Banke pomažu zdrav i kreativan razvoj dece i poklanjaju 1000 sadnica čuvarkuća... Više...

Erste Banka i BCIF sedmu godinu zaredom raspisuju konkurs za program donacija "Centrifuga"

Do sada podržano 42 projekta iz 25 gradova Srbije. Prvi put raspisan konkurs za Centrifugu+. Dosadašnje... Više...

Početak javnog glasanja Kluba SUPERSTE

Startovalo glasanje putem SMS poruka i preko web portala www.superste.net za nagrade javnosti konkursa... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed