Evropski izazov u planinskom skejtbordu uz podršku kompanije MaxBet

Novi Sad, 29. Avgust 2012. PR Objave: Saopštenje -

Evropski izazov u planinskom skejtbordu uz podršku kompanije MaxBet

Klub planinskog skejtborda "ATB" iz Novog Sada postoji već 5 godina i u tom razdoblju organizovano je više međunarodnih takmičenja, a ove godine će još jednom biti organizovan European Mountainboard Challenge (Evropski izazov u planinskom skejtbordu) od 31. avgusta do 1. septembra.

Klub planinskog skejtborda "ATB" iz Novog Sada postoji već 5 godina i u tom razdoblju organizovano je više međunarodnih takmičenja, a ove godine će još jednom biti organizovan  European Mountainboard Challenge (Evropski izazov u planinskom skejtbordu) od 31. avgusta do 1. septembra. Kompanija MaxBet je, na čelu sa osnivačem Sašom Marčetom, jedan od sponzora ove manifestacije koja iz godine u godinu privlači sve više fanova.

Za 31. avgust zakazane su kvalifikacione trke, a 1. septembra eliminacione i finalne trke, kao i fristajl takmičenje. Očekuje se učešće 50 takmičara iz 15 evropskih zemalja: Slovenije, Rumunije, Italije, Francuske, Velike Britanije, Poljske, Češke, Belgije, Holandije, Rusije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Švajcarske i Bugarske. Broj publike se iz godine u godinu povećava, pa se ove godine očekuje preko 1 500 gledalaca. Bukovačka staza važi za jednu od bržih i težih, a po svojoj dužini od 700 metara i atraktivnosti spada među vodeće svetske staze.

Ove godine manifestacija Evropski izazov u planinskom skejtbordu dobila je preporuku i podršku Grada Novog Sada, čime je učinjen veliki korak ka krajnjem cilju, a to je izgradnja mountainboard parka svetskog renomea. Prvo ovogodišnje predstavljanje Kluba planinskog skejtborda "ATB" i same manifestacije, bilo je na 1. regionalnom sajmu omladinskog turizma "Youth Fair 2012." u organizaciji EXIT-a i Turističke Organizacije Novog Sada.

Planinski skejtbord (mountainboard) nastao je sredinom 90-ih kao želja vozača snowboarda da produže sezonu vožnje. Kombinacijom snow i skateboarda, došlo se i do prvih mountainboardova, sa kojima se moglo voziti po nizbrdicama, bez obzira da li su travnatog, kamenitog ili zemljanog tla. Sport je polako rastao i razvijao se i sve više ljudi se bavi ovim sportom (pretežno snowboarderi). Svake godine se širom sveta organizuju takmičenja, gde se vozači sreću, druže, unapređuju svoje veštine, a ujedno i promovišu sport široj populaciji.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

Ključne reči

saša marčeta, maxbet, skejtbord

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed