Osnovan prvi srpski Internet servis za posredovanje u mikro poslovima - Guru Poslovi

Beograd, 24. Avgust 2012. PR Objave: Obaveštenje -

Osnovan prvi srpski Internet servis za posredovanje u mikro poslovima - Guru Poslovi

Agencija za konsultanske delatnosti u oblasti informacionih tehnologija EPO, pustila je u rad veoma praktičan i zanimljiv servis, koji svim registrovanim korisnicima omogućava da po ceni od 500 i 1000 dinara kupuju i prodaju raznovrsne proizvode i usluge.

Servis Guruposlovi.com našao je svoj interes u industriji mikro poslova, jer se u ovoj industriji nalaze se svi oni kadrovi koje kompanije nisu u mogućnosti da formalno zaposle, bilo da je reč o poslu koji se uz asistencije prave osobe može završiti brzo, ili je reč o visokim izdacima za poreze i doprinose zbog kojih kompanije nemaju računicu da otvaraju radne pozicije za specifične poslove.

Sa druge strane, Guru poslovi je servis koji nudi mogućnost prodaje velikog broja jedinstvenih usluga, usluga koje se ne mogu kupiti u klasičnim, pa čak i u mnogim Internet radnjama. - Dok jedni nude asistencije u pronalaženju lepše polovine, drugi nude specijalizovane servise i Internet usluge, a neki treći korisnici se bave kreativnim poslovima, dizajnom ili prodajom informacija.

Poslovanje preko portala GuruPoslovi.com donosi dosta pogodnosti. Pored toga što korisnici imaju mogućnost da sami planiraju svoje radno vreme, imaju i mogućnost da obavljaju samo one poslove koje vole da rade. Naravno, da bi to bio i slučaj korisnici moraju da naprave ponude u kojima će promovisati ono što vole da rade.

Guru poslovi je servis koji nudi i izuzetnu udobnost u obavljanju poslovnih aktivnosti i nudi bezbrojne mogućnosti za kreativce, bez obzira da li se radi o ljudima kojima je neophodan dodatni posao, o studentima koji žele da zarade za džeparac, ili o slobodnjacima koji žele da pruže svoje specijalizovane servise.

GuruPoslovi.com ima veliki potencijal da zadovolji i potrebe mnogobrojnih veb kompanija, a naročito onih koje se bave dizajnom i Internet marketingom, i koje veliki broj poslova mogu ponuditi i autsorsovati putem ovog servisa.PODACI O FIRMI

Naziv: Agencija EPO
Adresa: Bograna Žerajića 18
Grad: Beograd 180870
Web: www.guruposlovi.com
Tel: 0644101306

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Job Fair 2016 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi Job Fair tradicionalno organizuje lokalna BEST grupa Niš, sada... Više...

Career Days - sajam edukacije, praksi i poslova

Podatak da čak 67% studenata i dalje želi da napusti zemlju po završetku studija, mladim ljudima... Više...

Pokrenut internet magazin za preduzetnike Poslovne ideje magazin

Pokrenut je internet magazin za preduzetnike Poslovneidejemagazin.com. Nastao je kao prirodan nastavak... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed