Pred nama je još jedan Red Bull King of The Rock turnir u Alkatrazu

Novi Sad, 06. Avgust 2012. PR Objave: Saopštenje -

Pred nama je još jedan Red Bull King of The Rock turnir u Alkatrazu

Regionalno finale Red Bull King of the Rock košarkaškog turnira 1 na 1 je završeno,a ovogodišnji pobednik je Nebojša Bošković koji čeka septembar kada će dobiti priliku da se iskaže pored najboljih igrača iz celog sveta u zatvoru Alkatraz u San Francisku. Pod sponzorstvom kompanije MaxBet igrao je prošlogodišnji pobednik, Dušan Domović Bulut, za koga Saša Marčeta,osnivač kompanije MaxBet kaže da je izuzetno talentovan košarkaš koji nam svojom igrom pokazuje da ga čeka svetla košarkaška budućnost

Regionalno finale Red Bull King of the Rock košarkaškog turnira 1 na 1 je završeno, a ovogodišnji pobednik je Nebojša Bošković koji čeka septembar kada će dobiti priliku da se iskaže pored najboljih igrača iz celog sveta u zatvoru Alkatraz u San Francisku. Pod sponzorstvom kompanije MaxBet igrao je prošlogodišnji pobednik, Dušan Domović Bulut, za koga Saša Marčeta, osnivač kompanije MaxBet kaže da je izuzetno talentovan košarkaš koji nam svojom igrom pokazuje da ga čeka svetla košarkaška budućnost.

Kvalifikacije su ove godine održane u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, a učestvovali su takmičari iz Srbije, Makedonije, Crne Gore. Domović Bulut je automatski učestvovao u finalu zbog prošlogodišnje pobede. Kvalifikacioni turniri su počeli širom planete još u aprilu, a završnica se očekuje 22. septembra u Alkatrazu.

U finalu će biti korišćena regularna "1 na 1" košarkaška postavka gde igrači igraju jedan protiv drugoga na otvorenom terenu u jednoj eliminacionoj igri. Igre će trajati po pet minuta i ocenjivaće se po osnovnim košarkaškim pravilima – dva i tri poena. Pobednici ostaju na terenu gde će se susresti sa svojim sledećim protivnikom, tako da, iako je neophodno imati dobre košarkaške veštine, strategija i izdržljivost će takođe igrati veoma važnu ulogu u sveukupnoj pobedi.

Red Bull King of the Rock otvoren je za amatere i za profesionalce, međutim, igrači moraju da budu stariji od 16 godina kako bi mogli da učestvuju. Učesnici mlađi od 18 godina, moraće da imaju prisutne roditelje koji će potpisati dopuštenje za njihovo učešće na kvalifikacijama.

Dušana čekaju još mnogobrojni turniri na kojima će sigurno pokazati svoje umeće. Takmičenja koja je do sada prošao pružila su mu neophodno iskustvo za dalju borbu. Kada neko poseduje takav talenat i konstantno radi na usavršavanju, rezultati su zagarantovani.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

Ključne reči

, kosarka, saša marčeta, maxbet

POVEZANI SADRŽAJI

Pomoć socijalno ugroženim porodicama - EKO put do srca

EKO Serbia, članica Hellenic Petroleum grupe, obezbedila je donaciju u iznosu od 587.000 RSD kao... Više...

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju - Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, kao partneri Olimpijskog komiteta... Više...

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed