Muzički umetnici dobili kvote u MaxBet kladionicama

Novi Sad, 31. Juli 2012. PR Objave: Objava -

MuziÄki umetnici dobili kvote u MaxBet kladionicama

Danas su u novom kolu MaxBet kladionica objavljene kvote za pozicije domaćih muzičara na društvenoj mreži Tviter. Kompanija MaxBet, čiji je osnivač Saša Marčeta, pre svakog takmičenja objavljuje aktuelne ponude, a igrači sada mogu da se klade i na zanimljiva društvena dešavanja.

Danas su u novom kolu MaxBet kladionica objavljene kvote za pozicije domaćih muzičara na društvenoj mreži Tviter. Kompanija MaxBet, čiji je osnivač Saša Marčeta, pre svakog takmičenja objavljuje aktuelne ponude, a igrači sada mogu da se klade i na zanimljiva društvena dešavanja.

Pored kvota za Olimpijske igre i redovne sportske događaje, našla se i ponuda u kojoj igrač pogađa koji će muzičar imati najviše sledbenika do 2. avgusta. Vlada Georgijev trenutno ima više od 55 hiljada pratilaca, te je kvota na njega 1.70, dok je Jelena Karleuša, posle navodne kupovine pratilaca, dobila kvotu 2.05. Slede Željko Joksimović i Ceca Ražnatović koji imaju znatno manje pratilaca na Tviteru od gore navedenih.

U igri "dueli" igrač pogađa koji će od navedenih muzičkih ličnosti pobediti u duelu: Vlada Georgijev – Jelena Karleuša (1.65-2.00); Željko Joksimović – Ceca Ražnatović (1.45-2.30); Emina Jahović – Saša Kovačević (1.75-1.85). Ostatak ponude igrači mogu pogledati u novim MaxBet listama i na sajtu kompanije MaxBet.

S obzirom na to da su kladionice mesto za zabavu, sport ne mora biti jedina tema na osnovu koje će se kreirati ponuda igara. Naime, igrači koji se klade imaju različita interesovanja, a cilj MaxBet-a je da svaki lokal, pa tako i svaka nova igra bude kreirana po meri igrača. Danas su društvene mreže sastavni deo života, a u skladu sa sloganom MaxBet-a Život je igra, treba izlaziti iz davno kreiranih okvira koji nas sputavaju. Stoga, ukoliko volite klađenje i pratite dešavanja na domaćoj muzičkoj sceni, probajte da u svoj tiket upišete i potencijalnog "Tviter pobednika".PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed