Domaćoj agenciji Blumen group dodeljeno međunarodno priznanje

Beograd, 18. Juli 2012. PR Objave: Najava -

DomaÄoj agenciji Blumen group dodeljeno meÄunarodno priznanje

Agencija za integrisane komunikacije "Blumen group" iz Beograda osvojila je glavnu nagradu jedne od najuglednijih međunarodnih manifestacija u oblasti odnosa sa javnošću IPRA GOLDEN WORLD AWARDS, za kampanju Republičkog zavoda za statistiku "Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!".

Agencija za integrisane komunikacije "Blumen group" iz Beograda osvojila je glavnu nagradu jedne od najuglednijih međunarodnih manifestacija u oblasti odnosa sa javnošću IPRA GOLDEN WORLD AWARDS, za kampanju Republičkog zavoda za statistiku "Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!".

Ovu prestižnu nagradu, agencija "Blumen group" je osvojila u kategoriji "Javni sektor", a lepa vest o osvojenoj nagradi stigla je juče iz Londona.

Direktorki agencije "Blumen group" Nataši Pavlović – Bujas , ovo  prestižno priznanje biće uručeno na gala ceremoniji dodele IPRA nagrada, 9. novembra ove godine u Istanbulu.

Da li ste iznenađeni osvajanjem nagrade?
- I da i ne. S obzirom da smo konstantno posvećeni ciljevima i rezultatima naših klijenata, nagrade bi trebalo da dođu kao prirodan sled stvari. Sa druge strane, iznenađuje i imponuje činjenica da je više od 50 iskusnih profesionalaca iz različitih kulturnih i profesionalnih miljea prepoznalo naš kvalitet i nagradilo baš nas – kaže Nataša Pavlović – Bujas.

Šta "Blumen group" dalje planira na polju razvoja odnosa sa javnošću?
- "Blumen" je stalno aktivan u udruženjima i asocijacijama koje teže unapređenju komunikacija na svim nivoima i tako će nastaviti i ubuduće. Sa druge strane, pojačaćemo napore da komunikacije budu shvaćene i prihvaćene kao deo strateškog poslovnog planiranja, jer je to najpre potrebno malim i srednjim preduzećima koja se bore za svoju poziciju, bilo na tržištu Srbije, bilo šire u regionu i Evropi – najavljuje Pavlović – Bujas.

Koliko je značajan timski rad da bi se postigao ovakav uspeh?
- Timski rad je ključan u svim oblastima poslovanja, pa i u komunikacijama. Najbolji rezultati postižu se kada klijent i agencija čine jedinstven tim posvećen istom cilju! Ova nagrada upravo to i pokazuje! Ona je rezultat dubokog razumevanja i zajedničkog rada našeg tima i tima Republičkog zavoda za statistiku – naglašava direktorka agencije "Blumen group".

IPRA – International Public Relations Association, međunarodna asocijacija profesionalaca u odnosima s javnošću osnovana je 1. maja 1955. godine u Londonu, danas okuplja članove iz celog sveta – iz više od 80 zemalja!

Svake godine, počev od 1990. godine od kada je konstituisana manifestacija GWA – Golden World Awards, IPRA dodeljuje nagrade u više od 25 kategorija najuspešnijim projektima u međunarodnim okvirima.

Žiri ove prestižne nagrade čini 60-70 iskusnih profesionalaca (seniora) iz više od 40 zemalja.

Za istu kampanju "Popis je beleška za budućnost! Učestvuj u popisu 2011!" agencija "Blumen group" je nagrađena i priznanjem "Udruženja za tržišne komunikacije Srbije – UEPS" .PODACI O FIRMI

Naziv: Blumen Group
Adresa: Milana Rakića 65a
Grad: Beograd 11000
Web: www.blumengroup.rs
Tel: +381 11 4082568
Kontakt osoba:
Ime: Marijana Dobrenović
Funkcija: Key Account Manager
Tel: +381 11 4082568
e-mail: marijana.dobrenovic@blumengroup.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Agencija Blumen group dobitnik tri UEPS-ova priznanja

Agencija Blumen Group ovogodišnji je dobitnik čak tri prestižne nagrade koje najuspešnijima u... Više...

Završena akcija "Karavan znanja"

Stalno usavršavanje - imperativ modernog poslovanja "Tri noseća stuba preduzetničkog razvoja... Više...

Komunikacija - važna menadžerska veština za postizanje cilja

Osnivač i direktorka agencije za tržišne komunikacije "Blumen Group" Nataša Pavlović Bujas održala... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed