Mayor u MaxBet-u uz Foursquare

Novi Sad, 17. Juli 2012. PR Objave: Saopštenje -

Mayor u MaxBet-u uz Foursquare

MaxBet sportske kladionice omogućile su svojim igračima da se lako "check-in" u svim MaxBet objektima, a uskoro će uvesti i dodatne opcije za one koji budu najverniji ovoj aplikaciji. "Foursquare je aplikacija koja je ne samo zabavna, već i veoma praktična, uvek možete saznati gde su vam prijatelji i pridružiti im se na piću.

MaxBet sportske kladionice omogućile su svojim igračima da se lako "check-in" u svim MaxBet objektima, a uskoro će uvesti i dodatne opcije za one koji budu najverniji ovoj aplikaciji. "Foursquare je aplikacija koja je ne samo zabavna, već i veoma praktična, uvek možete saznati gde su vam prijatelji i pridružiti im se na piću. Uskoro, preko Foursquare-a ćete moći lako da javite prijateljima da ste u nekoj od MaxBet sportskih kladionica, a ukoliko dobijete bedž Mayor, očekuje vas iznenađenje!", rekao je Saša Marčeta, osnivač kompanije MaxBet.

Kako bi "check-in" bio zabavan korisnicima uvedeni su bedževi koje dobijate prilikom posete lokacijama. Postoji nekoliko vrsta bedževa i oni se dobijaju tako što otkrivate nove lokacije ili posećujete iste nekoliko puta. Najveća nagrada za korisnike je takozvani Mayor bedž koji označava da ste baš vi posetili određenu lokaciju više puta tokom dana i da ste postali gradonačelnik. Prilikom dolaska na lokaciju potrebno je da se prijavite, odnosno da uradite “check-in” što je i cilj Foursquare-a.

Kompanija MaxBet podseća igrače i posetioce MaxBet sportskih kladionica da naprave svoj nalog na Foursquare-u i da time dobijaju pregršt informacija. Na primer, uvek možete saznati koje uplatno mesto vam je najbliže, možete javiti prijateljima gde ste, a možete ih veoma lako naći. Uz sve to, očekuju vas i prijatna iznenađenja koja MaxBet sprema!

Počnite sa "čekiranjem" i uplovite u Foursquare vode, jer Život je igra!PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

Ključne reči

foursquare, saša marčeta, maxbet

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed