Osmeh nam je svima isti

Beograd, 05. Juli 2012. PR Objave: Saopštenje -

Osmeh nam je svima isti

Studentska organizacija AIESEC će od 15. jula do 30. avgusta u 6 gradova Srbije organizovati projekat "Život bez granica".

Studentska organizacija AIESEC će od 15. jula do 30. avgusta u 6 gradova Srbije organizovati projekat "Život bez granica".

Građani Beograda će i ovog leta imati priliku da izmame deci osmeh na lice. U tome će im pomoći studentska organizacija AIESEC koja će u periodu od 15. jula do 30. avgusta realizovati projekat "Život bez granica". Projekat će samo u Beogradu okupiti preko 150 mališana koji će kroz letnje radionice, prilagođene osnovcima, imati priliku da na kreativan način nauče nešto više o temama iz oblasti ekologije, umetnosti, tolerancije, sporta i zdravog života. Romska deca, i deca iz domova su učesnici ovog projekta koji za cilj ima unapređenje socijalne inkluzije ovih društvenih grupa. Projekat se istovremeno održava i u Valjevu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Subotici.

Ono što ovaj projekat posebno izdvaja je činjenica da je učešće u realizaciji projekta potvrdilo preko 100 studenata iz inostranstva, koji dolaze iz Rusije, Ukrajine, Poljske, Indije, Brazila, Kine, Egipta i drugih zemalja, koji su se prijavili putem AIESEC globalne mreže, koja okuplja studente širom sveta.

"Život bez granica" će početi trodnevnom konferencijom na kojoj će se svi volonteri upoznati sa samim konceptom projekta, temama i običajima drugih kultura, dok je svečano otvaranje projekta zakazano za nedelju 8. jul u 11 časova na Adi Ciganliji. Prilikom otvaranja projekta, biće održan i događaj pod nazivom "Globalno Selo" prilikom koga će svaki internacionalni student dobiti priliku da predstavi kulturu, običaje i hranu države iz koje dolazi. Ovi studenti će organizovati i različite performanse i interaktivne igre za decu i tinejdžere.
Dakle, sve što je potrebno je da se naoružate osmehom, budete 08. jula sa nama, i pokušate da izmamite bar jedan osmeh.

Nakon toga, od 15. jula, projekat počinje sa realizacijom i uključivanjem velikog broja studenata volontera i nevladinih organizacija, zakoračiće se u svet ove dece i njihove potrebe da budu deo društva. Inostrani studenti će biti u mogućnosti da približe svoje običaje, kulture, iskustva i da u razgovoru i radu sa decom doprinesu celokupnom pozitivnom uticaju ovog projekta.

Za više informacija o projektu posetite naš sajt: http://www.aiesec.org.rs/zivotbezgranica/

AIESEC je studentska organizacija prisutna na više od 2100 univerziteta u 110 zemalja. Sa više od 85000 članova je vodeća svetska studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju svoje potencijale kroz programe internacionalnih praksi, kao i rada na društveno korisnim projektima.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

Ključne reči

aiesec

POVEZANI SADRŽAJI

Postani član najveće studentske organizacije na svetu!

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, regrutuje nove članove. Mladi... Više...

Sve počinje od jedne ideje!

Projekat "Globalna škola preduzetništva" organizuje se sa ciljem da studentima i diplomcima omogući... Više...

Postani i ti Global Volunteer kroz praksu za studente u letnjem kampu u Italiji!

Omladinska organizacija AIESEC i ovog leta kroz program Global Volunteer organizuje volonterske prakse... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed