Otvaranje prvih Centara za rani razvoj dece u Srbiji

Beograd, 28. Juni 2012. PR Objave: Poziv -

Otvaranje prvih Centara za rani razvoj dece u Srbiji

Udruženje RODITELJ svečano će otvoriti prvi Centar za rani razvoj dece u Srbiji 3. jula 2012. godine sa početkom u 12:00 časova u prostorijama Udruženja u Zemunu, Glavna 18, TC Zemunikum, lokal 44.

Udruženje RODITELJ svečano će otvoriti prvi Centar za rani razvoj dece u Srbiji 3. jula 2012. godine sa početkom u 12:00 časova u prostorijama Udruženja u Zemunu, Glavna 18, TC Zemunikum, lokal 44.

Početak rada Centara za rani razvoj ozvaničiće predsednica Udruženja RODITELJ Dragana Soćanin i predstavnica UNICEF-a dr Jelena Zajeganović Jakovljević.

U okviru svečanosti održaće se demonstracione radionice za roditelje dece različitih uzrasta koje će voditi stručni saradnici, volonteri i vršnjačke savetnice Udruženja RODITELJ.

Centri za rani razvoj dece, prvi ove vrste u Srbiji, počinju sa radom u prostorijama Udruženja RODITELJ u Beogradu i Nišu uz podršku kancelarije UNICEF-a u Srbiji, zahvaljujući delom i finansijskim sredstvima koja su obezbedili kompanija IKEA i Nacionalni ambasador UNICEF-a u Srbiji Novak Đoković.

Roditeljima i deci uzrasta od 0-6 godina u ova dva grada biće omogućeno da potpuno besplatno provedu zajedničko vreme na kvalitetan način, istovremeno učestvujući u edukativno-razvojnim programima koji stimulišu sve aspekte razvoja dece, od njihovog najranijeg uzrasta. Istovremeno, roditeljima će na raspolaganju biti čitav spektar aktivnosti - savetovanja i radionice sa stručnjacima – logopedima, psiholozima, pedagozima, pedijatrima, fizijatrima – kako bi se dodatno  informisali o različitim  temama značajnim za razvoj njihove dece, ali i dobili mogućnost da u okviru grupa podrške i vršnjačkih savetovališta razmene iskustva i mišljenja, i porazgovaraju o dilemama i problemima sa kojima se suočavaju prilikom odgajanja dece.

Slični programi rasprostranjeni su u razvijenim zemljama, predstavljaju oblik podrške klasičnom  predškolskom sistemu i posebno su usmereni na decu koja zbog različtih razloga nisu upisana u jaslice ili vrtiće.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruzenje RODITELJ
Adresa: Tc Zemunikum, lokal 44
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@roditelj.org
Web: www.roditelj.org
Tel: 011 3165 375
Kontakt osoba:
Ime: Dragana Soćanin
Funkcija: predsednica
Tel:
e-mail: info@roditelj.org

Više...

Ključne reči

udruzenje roditelj

POVEZANI SADRŽAJI

Centri za podršku ranom razvoju potrebni i roditeljima i deci

Nakon više od 10 meseci uspešne implementacije, Udruženje RODITELJ završava realizaciju prve... Više...

Otvoren centar za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi Kralj Petar I

Juče je u prostorijama Osnovne škole Kralj Petar I otvoren još jedan Centar za podršku ranom... Više...

Otvaranje Centra za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi "Kralj Petar I"

U sredu 24. aprila 2013. godine u 15:00 časova otvoriće se još jedna lokacija Centra za podršku... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed