ComTrade postao ekskluzivni partner kompanije BMC za jadransku regiju

Beograd, 29. Maj 2012. PR Objave: Najava -

ComTrade postao ekskluzivni partner kompanije BMC za jadransku regiju

Nakon što je izgradio dominantnu poziciju na regionalnom tržištu IT usluga, ComTrade je sve češće prepoznat kao atraktivan partner za svetske proizvođače softvera. Potpisivanjem ugovora o strateškom partnerstvu ComTrade je postao ekskluzivni zastupnik kompanije BMC za Jadransku regiju i u budućnosti će svojim klijentima nuditi poslovni softver ove renomirane kompanije koja je prisutna u preko 120 država na svetu.

Nakon što je izgradio dominantnu poziciju na regionalnom tržištu IT usluga, ComTrade je sve češće prepoznat kao atraktivan partner za svetske proizvođače softvera. Potpisivanjem ugovora  o strateškom partnerstvu ComTrade je postao ekskluzivni zastupnik kompanije BMC za Jadransku regiju i u budućnosti će svojim klijentima nuditi poslovni softver ove renomirane kompanije koja je prisutna u preko 120 država na svetu.

BMC je jedan od pionira na polju BSM (Business Service Management) rešenja, a proizvodi ove kompanije imaju potencijal da smanje ukupne IT troškove i unaprede kvalitet usluga za krajnje korisnike. Ova rešenja se mogu koristiti u kompanijama različite veličine i orijentacije, a karakteristična su po tome da automatizuju ključne poslovne procese. Trenutno preko 25.000 kompanija u svetu koristi BSM softverska rešenja kreirana u razvojnim centrima kompanije BMC.

Potpisivanje ugovora o ekskluzivnom zastupanju otvara nove mogućnosti za ComTrade, koji je do sada već imao nekoliko BSM implementacija za klijente kao što su Telekom Srbije, Telekom Slovenije, UniCredit banka i Triglav. Dodavanjem BMC rešenja u ponudu, ComTrade dopunjava svoje kapacitete i klijentima pruža još veći izbor kada je reč o softverskim aplikacijama namenjenim za upotrebu u poslovnom okruženju. 

"BMC iza sebe ima više BSM implementacija od bilo kog konkurenta i u stanju je da ovo značajno iskustvo prenese na sve nove projekte. Ponosni smo što smo imali priliku da postanemo deo ove priče i pridružimo se BMC-u na putu do uspeha", kaže Janko Cajhen, Direktor poslovnog razvoja za Jadransku regiju u ComTrade-u.

"Naše strateško partnerstvo sa ComTrade-om ilustruje koliko je BMC posvećen tome da odgovori na zahteve dinamičnog i brzo rastućeg tržišta u Jadranskoj regiji", dodao je Panayiotis Semitekolos, menadžer BMC-a za tržišta u usponu u SEE EMEA regionu. "Zajedno sa ComTrade-om, BMC ulaže u to da tržištu ponudi najviši nivo kvaliteta i kompetencije."
ComTrade je poznat po tome što pored softvera svetskih proizvođača nudi i sopstvena rešenja, a na raspolaganju ima preko 1000 iskusnih i proverenih softverskih inženjera sposobnih da svako rešenje prilagode konkretnim potrebama klijenta.PODACI O FIRMI

Naziv: ComTrade
Adresa: Savski Nasip 7
Grad: Beograd 11000
e-mail: info.rs@comtrade.rs
Web: www.comtrade.com/rs
Tel: +381 11 201 56 00
Kontakt osoba:
Ime: Tatjana Ferendino
Funkcija: Public Relations Manager
Tel:
e-mail: Tatjana.Ferendino@comtradegroup.com

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kompanija ComTrade potpisala ugovor o stipendiranju priprema Emira Bekrića za OI u Riju

U prostorijama Kompanije ComTrade-a danas je potpisan sponzorski ugovor sa Atletskim savezom Srbije... Više...

Emirov apel za pomoć maloj Lani Nikolić

Na upravo završenoj Press konferenciju povodom potpisivanja sponzorskog ugovora sa Kompanijom ComTrade... Više...

ComTrade softversko rešenje pokreće britanske online kazino sajtove

ComTrade je danas objavio potpisivanje ugovora o licenciranju sa kompanijom Genting Alderney, članicom... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed