Roditelj info centar - prve godine su najvažnije

Beograd, 23. Maj 2012. PR Objave: Najava -

Roditelj info centar - prve godine su najvažnije

Udruženje RODITELJ Vas poziva na tribinu povodom predstavljanja novog ciklusa edukativnih radionica za roditelje i decu pod nazivom "Roditelj info centar – prve godine su najvažnije".

Udruženje RODITELJ Vas poziva na tribinu povodom predstavljanja novog ciklusa edukativnih radionica za roditelje i decu pod nazivom "Roditelj info centar – prve godine su najvažnije".

Tribina će se održati u četvrtak, 24. maja u 16 časova na Trgu Nikole Pašića u Otvorenom amfiteatru Sajma organizacija civilnog društva, a zamišljena je kao svojevrsna interaktivna radionica na kojoj će okupljeni roditelji imati priliku da, u otvorenoj i aktivnoj diskusiji, razmene iskustva ili postave pitanja na temu ranog razvoja dece i predškolskog obrazovanja predstavnicima udruženja RODITELJ, Kancelarije UNICEF-a u Srbiji i organizacije "Familia".

O značaju rane stimulacije, integracije dece u vaspitno obrazovni sistem, pozitivnog roditeljstva i vaspitanja dece, uloge civilnog sektora i podrške institucija sistema na lokalnom nivou, ali i vrstama i dostupnosti različitih programa namenjenih deci uzrasta od 0 do 6 godina i njihovim porodicama, govoriće:

Dragana Soćanin, predsednica udruženja RODITELJ
dr Jelena Zajeganović Jakovljević iz Kancelarije UNICEF-a u Srbiji, vodeće svetske organizacije koja brine o deci, njihovim pravima i potrebama;
Branislava Piper iz asocijacije za alternativno porodično staranje o deci "Familia".

Uvidevši potrebu da se roditeljima pruži hitra reakcija i podrška u vezi sa njima važnim temama, Udruženje Roditelj je, još 2006. godine, osnovalo "Roditelji info centar" – online i telefonsko savetovalište u okviru koga smo do sada odgovorili na više od 3.000 pitanja iz različitih oblasti. Kroz stručno i vršnjačko savetovanje roditeljima i budućim roditeljima pomažemo da reše probleme u vezi sa ostvarivanjem socijalnih, ekonomskih i radnih prava, dajemo im mogućnost postavljanja pitanja logopedu, psihologu, pedagogu, ili informisanja na temu bezbednosti dece na internetu. Projekat "Roditelj info centar – prve godine su najvažnije" realizuje se kao rezultat potreba roditelja u Srbiji identifikovanih kroz prethodno nabrojane aktivnosti.PODACI O FIRMI

Naziv: Udruzenje RODITELJ
Adresa: Tc Zemunikum, lokal 44
Grad: Beograd 11000
e-mail: info@roditelj.org
Web: www.roditelj.org
Tel: 011 3165 375
Kontakt osoba:
Ime: Dragana Soćanin
Funkcija: predsednica
Tel:
e-mail: info@roditelj.org

Više...

Ključne reči

roditelj, udruzenje roditelj

POVEZANI SADRŽAJI

Centri za podršku ranom razvoju potrebni i roditeljima i deci

Nakon više od 10 meseci uspešne implementacije, Udruženje RODITELJ završava realizaciju prve... Više...

Otvoren centar za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi Kralj Petar I

Juče je u prostorijama Osnovne škole Kralj Petar I otvoren još jedan Centar za podršku ranom... Više...

Otvaranje Centra za podršku ranom razvoju u Osnovnoj školi "Kralj Petar I"

U sredu 24. aprila 2013. godine u 15:00 časova otvoriće se još jedna lokacija Centra za podršku... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed