Milan Piperski bokser koji ne zna za poraz

Novi Sad, 08. Maj 2012. PR Objave: Saopštenje -

Milan Piperski bokser koji ne zna za poraz

Milan Piperski, mlad i izuzetno talentovan bokser iz Zrenjanina, u Loznici je pokazao da ne zna za poraz i da je pravi profesionalac. Pod sponzorstvom kompanije MaxBet i uz punu podršku osnivača kompanije Saše Marčete, došao je do još jedne pobede u svojoj profesionalnoj karijeri, posle osvajanja titule sveslovenskog prvaka u verziji WBC CISBB.

Milan Piperski, mlad i izuzetno talentovan bokser iz Zrenjanina, u Loznici je pokazao da ne zna za poraz  i da je pravi profesionalac. Pod sponzorstvom kompanije MaxBet i uz punu podršku osnivača kompanije Saše Marčete, došao je do još jedne pobede u svojoj profesionalnoj karijeri, posle osvajanja titule sveslovenskog prvaka u verziji WBC CISBB.

Piperski je boksovao u jednom od uvodnih mečeva pre Nenada Borovčanina koji je tom prilikom odbranio titulu WBO prvaka Evrope. Pored Piperskog, u uvodnim mečevima boksovali su i Zvjezdan Vidaković, Mane Marčeta i Robertino Kukić.

Vidaković je pobedio Hrvata Gordana Glišića i tako ostvario petu pobedu u svojoj profesionalnoj karijeri dok je Mane Marčeta boksovao sa Hrvatom Tonijem Višićem i zabeležio četvrtu pobedu.
Piperski je pred punom halom "Lagator" posle 6 rundi pobedio Marokanca Tarika Sahibbedina. Treba napomenuti da je Piperski tokom celog meča imao inicijativu, te pobeda nije dovedena u pitanje ni u jednom trenutku. Nije bacio protivnika na pod, ali je slavio na poene 60:54 iako mu je u drugoj rundi pukla bubna opna.

Iz kompanije MaxBet poručuju da su izuzetno ponosni na Milanov uspeh i na činjenicu što je na vreme uloženo u izuzetan talenat i kvalitet koji se tek razvija.

Jedna zanimljivost povodom proteklog meča jeste veza Piperskog sa Loznicom, jer je kao amater jednu sezonu proveo u tom gradu, te ga Lozničani već smatraju svojim, a i on često ističe da mu je Loznica druga kuća.PODACI O FIRMI

Naziv: MaxBet Group
Adresa: Kisačka 82
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Kafe restoran Bacano postao prvi restoran sa ponudom organske hrane

Počinje pijaca "Moj salaš" na platou ispred Spensa, a kafe restoran Bacano postao prvi restoran... Više...

U kompaniji MaxBet zabeležen veliki pomak u poslovanju nakon poslovnog seminara

Kompanija MaxBet organizovala je u maju trodnevni poslovni seminar za zaposlene. Seminaru na Fruškoj... Više...

Kafe restoran Bacano najavio nove svirke za predstojeću nedelju

Kišno vreme pokvarilo je mnogim Novosađanima planove, pa ni kafe restoran Bacano nije izuzetak.... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed