FIDES 2012 - dvodnevni edukativni seminar o finansijama

Beograd, 10. April 2012. PR Objave: Najava -

FIDES 2012 - dvodnevni edukativni seminar o finansijama

Evidentno je da danas na mladom srpskom finansijskom tržištu postoji goruća tražnja za ljudima i inicijativama koji bi podržali aktuelne tokove u finansijskoj sferi Srbije. Vođena ovim potrebama studentska organizacija AIESEC, i ove godine organizuje dvodnevni edukativni seminar o finansijama, "FIDES" (Finance Development Seminar).

Evidentno je da danas na mladom srpskom finansijskom tržištu postoji goruća tražnja za ljudima i inicijativama koji bi podržali aktuelne tokove u finansijskoj sferi Srbije. Vođena ovim potrebama studentska organizacija AIESEC, i ove godine organizuje dvodnevni edukativni seminar o finansijama, ''FIDES'' (Finance Development Seminar). Cilj seminara je nadgradnja akademskog znanja studenata iz oblasti finansija, bankarstva, revizije i osiguranja, praktičnim i stručnim iskustvima koja će im preneti predstavnici najboljih finansijskih institucija u Srbiji.

Konferencija FIDES je prvi put održana maja 2006. godine i pokazalo se da je koncept dva dana predavanja i radionica dobar model učenja. Ove godine, održaće se  17. i 18. aprila u prostorijama Narodne banke Srbije po sedmi put za redom i otvoriće vrata za 120 studenata završnih godina ekonomskih fakulteta u Srbiji, kao i za najbolje studente završnih godina drugih fakulteta finansijskog usmerenja. Generalni pokrovitelj ovogodišnje konferencije je Ernst & Young, partneri su KPMG i ProCredit Bank, dok su edukativni partneri TeleTRADE i Beogradska berza. U toku dva dana konferencije smenjivaće se teorijski i praktični deo nastave. Prvog dana konferencije učesnici će prisustvovati predavanjima na određenu temu u toku kojih će u panel diskusiji razgovarati o finansijskom tržištu u Srbiji. Drugi dan  je zamišljen kao "Dan radionica"  gde će studenti u skladu sa interesovanjima biti podeljeni u grupe u okviru kojih će kroz interaktivan rad pristupati rešavanju određenih problema.

Učešće na konferenciji je besplatno, a rok za prijavljivanje je 13.april. Aplikaciju kao i detaljnije informacije o Konferenciji "FIDES 2012" svi zainteresovani mogu pronaći na našem zvaničnom sajtu www.ef.aiesec.org.rs a za dodatna pitanja nam se obratite putem e-maila: fides.2012@gmail.com ili nas posetite na Facebook stranici "Fides 2012".

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u 111 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Poseduje inovativni proces razvoja koji je sastavljen od izuzetnog liderskog iskustva i globalnog programa razmene.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC na Ekonomskom fakultetu
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@aiesec.org.rs
Web: www.aiesec.org.rs
Tel: +381.11.262.1455
Kontakt osoba:
Ime: Maja Todorović
Funkcija: Marketing & PR manager
Tel:
e-mail: maja.todorovic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Takmičenje u izradi studije slučaja - FIDES 2012

"FIDES" (Finance Development Seminar), jedan od mnogih projekata studentske organizacije AIESEC,... Više...

Takmičenje u izradi studije slučaja - FIDES 2012

"FIDES" (Finance Development Seminar), jedan od mnogih projekata studentske organizacije AIESEC,... Više...

Takmičenje u izradi studije slučaja - FIDES 2012

"FIDES" (Finance Development Seminar), jedan od mnogih projekata studentske organizacije AIESEC,... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed