Seminar dizajna i brendiranja BEST Design Week

Beograd, 06. Decembar 2011. PR Objave: Najava -

Seminar dizajna i brendiranja BEST Design Week

"BEST Design Week" je seminar dizajna i brendiranja koji će se održati u Beogradu od 12. do 17. decembra 2011. godine, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope - BEST Beograd, u saradnji sa međunarodnom školom za edukaciju i informatiku ITAcademy.

"BEST Design Week" je seminar dizajna i brendiranja koji će se održati u Beogradu od 12. do 17. decembra 2011. godine, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope - BEST Beograd, u saradnji sa međunarodnom školom za edukaciju i informatiku ITAcademy.

Tokom pet dana trajanja seminara, studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu će imati priliku da, od strane eminentnih predavača, steknu znanja iz oblasti brendiranja, ali i da savladaju rad u softverskim programima za dizajn. Prijave su otvorene do 9. decembra na sajtu www.best.rs/bdw .

Cilj seminara je da studentima omogući da kroz niz besplatnih treninga unaprede svoje veštine u ovoj oblasti koju prepoznajemo kao neophodnu komponentu modernog obrazovanja. Seminar sadrži teorijski deo, kroz koji će se studenti upoznati sa pojmovima brendiranja, kreiranja vizuelnog identiteta i dizajna, ali i praktični deo, koji će se odnositi na rad u softverskim paketima za dizajn. Na taj način će seminar obuhvatiti oblast obrade fotografija i dizajn publikacija. Predavanja će biti organizovana u prostorijama međunarodne škole za edukaciju i informatiku ITAcademy, u Zemunu (www.it-akademija.com ).

Best Design Week podstiče studente da rade na sopstvenom usavršavanju u oblastima koje na svojim studijama nisu u mogućnosti da usavrše. Radionica predstavlja idealnu priliku da studenti kroz interaktivan pristup savladaju osnovne principe dizajna i tako dođu do kvalitetnog dizajnerskog rešenja. 

Po završetku seminara, učesnici dobijaju sertifikat potpisan od strane organizatora.

Na ovaj način BEST Beograd želi da doprinese komplementarnom obrazovanju studenata i daljem razvoju njihove profesionalne karijere. Planiramo da seminar u godinama koje dolaze postane prepoznatljiv brend Udruženja studenata tehnike Evrope - BEST Beograd.

Projekat je podržao Univerzitet u Beogradu i Grad Beograd.

Za više informacija o seminaru i načinu prijave posetite internet prezentaciju www.best.rs/bdw , kao i prezentaciju Udruženja www.best.rsPODACI O FIRMI

Naziv:
Grad:

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Zaječarsko Crno sada u novom prazničnom dizajnu

Istinski ljubitelji crnog piva imaće priliku da uživaju u novom prazničnom dizajnu limenki Zaječarskog... Više...

Prvi UX DESIGN MEETUP u Beogradu!

U cilju povećanja svesti o važnosti UI/UX dizajna u IT sektoru, edukaciji i šansi za razmenu... Više...

Kompanija KTITOR na Mikser festivalu premijerno predstavila pobednički rad dizajn konkursa - novu liniju kancelarijskog nameštaja - StartOFFice

Kao jedan od izlagača na ovogodišnjem Mikser festivalu "Neizdrž", kompanija "Ktitor" uručila... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed