Zakorači u svet mogućnosti!

Beograd, 05. Oktobar 2011. PR Objave: Saopštenje -

ZakoraÄi u svet moguÄnosti!

Međunarodna studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i postanu članovi organizacije. Povodom prijema novih članova organizovaće se uvodna prezentacija "Upoznaj AIESEC"...

Međunarodna studentska organizacija AIESEC poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku i postanu članovi organizacije. Povodom prijema novih članova organizovaće se uvodna prezentacija "Upoznaj AIESEC" u oktobru.

Zanima te kako da pored studiranja stekneš praktično iskustvo, da razviješ liderske veštine, da utičeš pozitivno na društvo u kome živiš i sve to dok se družiš sa studentima iz zemlje i sveta? AIESEC ti nudi odgovor. Timskim radom, osmišljavanjem i realizacijom projekata, posetom domaćim i stranim konferencijama, kao i vođenjem tima, studenti u AIESEC-u stiču potrebna iskustva i primenjuju teorijska znanja u praksi. Okruženje za učenje u organizaciji predstavlja jedinstveni spoj teorije i praktičnog iskustva koji doprinosi razvoju ličnih i poslovnih veština i olakšava izbor budućeg zanimanja.

Takođe, AIESEC omogućava studentima da se razvijaju lično i profesionalno na praksama u Rusiji, Turskoj, Kini, Ukrajini, Indiji i u drugim zemljama. Ukoliko želiš da živiš i radiš u inostranstvu, onda se prijavi za program razvojnih praksi. Radom na projektima u internacionalnom okruženju, razvijaš kulturnu toleranciju, usavršavaš strani jezik i stičeš prijatelje iz celog sveta.

Jedan od AIESEC projekata, "Novi Lideri", koji se u oktobru održava u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, nudi ti šansu da se upoznaš sa liderima današnjice i unaprediš svoje liderske sposobnosti. Pored radionica i panel diskusija u pomenutim gradovima, 07. i 08. novembra održaće se "Konferencija Novih Lidera" u Narodnoj Banci Srbije. Za više informacija o tome kako možeš iskoristiti i ovu AIESEC mogućnost, poseti www.newleaders.org.rs.

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2.100 univerziteta u preko 110 zemalja i teritorija sa preko 60.000 članova, AIESEC je prepoznata od strane Ujedinjenih Nacija kao najveća studentska organizacija na svetu. U Srbiji, prijem članova se vrši u svih 9 lokalnih AIESEC kancelarija: Ekonomski fakulteti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, ALFA Univerzitet u Beogradu, Beogradska Bankarska Akademija i Poslovni fakultet u Valjevu.

Svojim inovativnim pristupom razvijanju mladih ljudi, AIESEC omogućava studentima izgradnju ličnih mreža i otkrivanje njihovog usmerenja i ambicija za budućnost. AIESEC je organizacija koja stvara lidere, stvarajući mrežu ljudi koji imaju pozitivan uticaj na društvo.

Prilike koje AIESEC nudi su neograničene, zato zakorači u svet mogućnosti!

Za više informacija i prijave posetite sajt www.aiesec.org.rs i Facebook fan stranu www.facebook.com/AIESECserbia.PODACI O FIRMI

Naziv: AIESEC Ekonomski Fakultet
Adresa: Kamenička 6
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@ef.aiesec.org.rs
Tel: 011 30 21 196
Kontakt osoba:
Ime: Miljana Nikodijević
Funkcija: Marketing & PR menadžer
Tel:
e-mail: miljana.nikodijevic@aiesec.net

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Postani član najveće studentske organizacije na svetu!

Najveća međunarodna organizacija vođena od strane mladih, AIESEC, regrutuje nove članove. Mladi... Više...

BEST Beograd prima nove članove!

Udruženje studenata tehnike Evrope - BEST Beograd prima nove članove! Ukoliko želite da upotpunite... Više...

Sve počinje od jedne ideje!

Projekat "Globalna škola preduzetništva" organizuje se sa ciljem da studentima i diplomcima omogući... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed