Erste Grupa dobila nagradu "Banka godine u CIE"

Beograd, 04. Decembar 2010. PR Objave: Obaveštenje -

Erste Grupa dobila nagradu "Banka godine u CIE"

"The Banker", međunarodni finansijski časopis Financial Times Grupe, dodelio je banci Erste Group Bank AG ("Erste Grupi") nagradu "Banka godine u centralnoj i istočnoj Evropi" na jučerašnjoj zvaničnoj ceremoniji u Londonu. Uz to, kao "Banka 2010. godine" u svojoj zemlji nagrađene su njena austrijska podružnica Erste Bank Oesterreich (drugi put uzastopno), kao i njena češka podružnica Česká spořitelna (šesti put uzastopno).

Andreas Trajhl, generalni direktor Erste Grupe, smatra da je dodeljivanjem nagrade Erste Grupi "međunarodna bankarska zajednica prepoznala da brinemo o našim klijentima iz sektora stanovništva i malih i srednjih preduzeća, posebno u ekonomski teškim vremenima. To je predstavljalo, i još uvek predstavlja, izazov i odgovornost i ponosni smo što to znamo dobro da radimo. Veoma smo zadovoljni da je "The Banker", kao ugledni časopis, prepoznao naše napore u domenu poslova sa stanovništvom, koji su u srcu ekonomije."

Nagradu "Banka godine" dodeljuje žiri koji čine direktori i menadžeri britanskih kompanija, kao i nekoliko urednika časopisa "The Banker", predvođeni glavnim i odgovornim urednikom. "The Banker" je mesečni časopis Financial Times Grupe, čije je sedište u Londonu, a koji je specijalizovan za bankarstvo, posebno namenjen finansijskim ekspertima i najvišem menadžmentu. "The Banker" se objavljuje od 1926. godine i čita se u više od 150 zemalja širom sveta. Nagrada "Banka godine" je priznata referenca u međunarodnim bankarskim krugovima.

Dok su nagrade ranijih godina vrednovale sposobnost banaka da drže čvrst kurs u burnim vremenima, ovogodišnje nagrade rangirale su banke prema inicijativama koje su preduzimale u proteklih 12 meseci (kao što  su uvođenje novih proizvoda ili tehnološka usavršavanja) i njihovoj sposobnosti da za akcionare ostvare prinos i stratešku prednost.

Za dodatne informacije na raspolaganju vam je Vladimir Todorović iz Sektora komunikacija Erste Banke:  vladimir.todorovic@erstebank.rs; 011/201-5012; 064-8747-499.PODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

Ključne reči

banka, nagrada

POVEZANI SADRŽAJI

"Ja sam ministar za odmor i razonodu": Milomir Marić dobitnik prestižne nagrade za najduhovitijeg Srbina!

Aktuelni urednik televizije Hepi, Milomir Marić, pored brojnih prestižnih nagrada koje dobio u... Više...

Održana dvanaesta dodela VIRTUS nagrada za filantropiju - U stalnoj potrazi za dobrotom u svima nama

Trag fondacija dvanaestu godinu za redom dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama,... Više...

Trag fondacija vas pita: Vidite li dobro u svom okruženju? - Još 12 dana za prijavu za 12. VIRTUS nagradu

Ostalo je tačno dvanaest dana do isteka konkursa za VIRTUS nagrade za filantropiju koju Trag fondacija... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed