Erste Grupa dobila nagradu "Banka godine u CIE"

Beograd, 04. Decembar 2010. PR Objave: Obaveštenje -

Erste Grupa dobila nagradu "Banka godine u CIE"

"The Banker", međunarodni finansijski časopis Financial Times Grupe, dodelio je banci Erste Group Bank AG ("Erste Grupi") nagradu "Banka godine u centralnoj i istočnoj Evropi" na jučerašnjoj zvaničnoj ceremoniji u Londonu. Uz to, kao "Banka 2010. godine" u svojoj zemlji nagrađene su njena austrijska podružnica Erste Bank Oesterreich (drugi put uzastopno), kao i njena češka podružnica Česká spořitelna (šesti put uzastopno).

Andreas Trajhl, generalni direktor Erste Grupe, smatra da je dodeljivanjem nagrade Erste Grupi "međunarodna bankarska zajednica prepoznala da brinemo o našim klijentima iz sektora stanovništva i malih i srednjih preduzeća, posebno u ekonomski teškim vremenima. To je predstavljalo, i još uvek predstavlja, izazov i odgovornost i ponosni smo što to znamo dobro da radimo. Veoma smo zadovoljni da je "The Banker", kao ugledni časopis, prepoznao naše napore u domenu poslova sa stanovništvom, koji su u srcu ekonomije."

Nagradu "Banka godine" dodeljuje žiri koji čine direktori i menadžeri britanskih kompanija, kao i nekoliko urednika časopisa "The Banker", predvođeni glavnim i odgovornim urednikom. "The Banker" je mesečni časopis Financial Times Grupe, čije je sedište u Londonu, a koji je specijalizovan za bankarstvo, posebno namenjen finansijskim ekspertima i najvišem menadžmentu. "The Banker" se objavljuje od 1926. godine i čita se u više od 150 zemalja širom sveta. Nagrada "Banka godine" je priznata referenca u međunarodnim bankarskim krugovima.

Dok su nagrade ranijih godina vrednovale sposobnost banaka da drže čvrst kurs u burnim vremenima, ovogodišnje nagrade rangirale su banke prema inicijativama koje su preduzimale u proteklih 12 meseci (kao što  su uvođenje novih proizvoda ili tehnološka usavršavanja) i njihovoj sposobnosti da za akcionare ostvare prinos i stratešku prednost.

Za dodatne informacije na raspolaganju vam je Vladimir Todorović iz Sektora komunikacija Erste Banke:  vladimir.todorovic@erstebank.rs; 011/201-5012; 064-8747-499.PODACI O FIRMI

Naziv: Erste Bank a.d. Novi Sad
Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 11b
Grad: Beograd-Novi Beograd 11070
Web: www.erstebank.rs
Tel: +381 (0) 11 201 5010

Više...

Ključne reči

banka, nagrada

POVEZANI SADRŽAJI

Proglašeni dobitnici trinaeste VIRTUS nagrade za filantropiju - Prepoznati po dobru

Trag fondacija trinaestu godinu zaredom dodelila je VIRTUS nagrade za filantropiju kompanijama, malim... Više...

Otvoren konkurs za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju

Trag fondacija objavljuje početak konkursa za trinaestu VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj ove... Više...

"Ja sam ministar za odmor i razonodu": Milomir Marić dobitnik prestižne nagrade za najduhovitijeg Srbina!

Aktuelni urednik televizije Hepi, Milomir Marić, pored brojnih prestižnih nagrada koje dobio u... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed