PositiveDay - nova informatička rešenja novosadskog POSITIVE-a

Novi Sad, 29. Novembar 2010. PR Objave: Saopštenje -

PositiveDay - nova informatiÄka reÅ¡enja novosadskog POSITIVE-a

IT kompanija POSITIVE iz Novog Sada predstavila je u petak 12. novembra novi set informatičkih usluga kao i rezultate rada 2010. godine svojim korisnicima na vorkšopu „PositiveDay“ na Petrovaradinskog tvrđavi. Korisnici su imali priliku da detaljno budu informisani o novim uslugama koja nudi ova IT kompanija iz domena Poslovne primene interneta, VoIP tehnologije i rešenja i načina iznajmljivanja opreme za različite događaje.

Positive je, godinama unazad svoju stručnost i osposobljenost dokazao kao tehnička i logistička podrška na mnogim muzičkim, sportskim, kulturnim dešavanjima u zemlji kao Exit Festival, Cinema City, koncert Madone na Ušću, Evropsku juniorsko prvenstvo u atletici, kvalifikacije za svetsku ligu u odbojci i mnogi drugi.

Korisnicima je od sada omogućeno da iznajme računarsku i dodatnu prateću opremu za edukaciju zaposlenih, prezentacije, sajamske priredbe i druge različite događaje bez obzira na veličinu ili vremenski period.

VoIP tehnologija i rešenja svojim rešenjima omogućava korisnicima smanjenja troškova kompletne komunikacije - rešenje putem interneta u odnosu na klasično povezivanje telefonskim centralama ili mobilnim operaterima. Prednosti nad klasičnim analognim centralama: manje cene poziva, snimanje razgovora, preusmeravanje poziva, gsm gateway, specifikacije poziva, govorna pošta, fax kroz e-mail, ograničavanje odlaznih poziva i mnoge druge mogućnosti u odnosu na zahtev i potrebe korisnika.

Usluge iz oblasti poslovne primene interneta: Konsalting, kreiranje i sprovođenje strategije u oblastima prisustva kompanije na internetu (poslovna primena interneta), izrada web sajtova i web prodavnica za pravna i fizička lica, kreiranje sistema za upravljanje sadržajima na internetu. Optimizacija sajta za pretraživače (SEO), izrada projektne dokumentacije, informacione web arhitekture, izrada web sajt plana, analize, monitoring i aktivnosti kreiranja ili vođenja kompanijskih naloga na društvenim mrežama. Kreiranje i sprovođenje strategije u oblastima internet i online marketinga i odnosa sa javnošću.

Više informacija o ovim inovacijama može se pogledati i na www.positive.rs,  video prilog na Live-e.tv ili pročitati na njihovom kompanijskom blogu.

 PODACI O FIRMI

Naziv: POSITIVE
Adresa: Danila Kiša 5
Grad: Novi Sad 21000
e-mail: office@positive.rs
Web: www.positive.rs
Tel: +381 21 472 03 88

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Doživi Atinu i drevnu Olimpiju - Kompanija EKO SERBIA organizuje veliku nagradnu igru

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica EKO Serbia, kao partneri Olimpijskog komiteta... Više...

2019. godina opravdanog optimizma - Rast plata kao deo investicionog ciklusa i poslovne stabilnosti

Rezultati istraživanja, koje je ProCredit banka u saradnji sa istraživačkom agencijom IPSOS Strategic... Više...

Novogodišnja rasveta u Londonu treperi u ritmu srca malog Bilija

Mondenski šoping kvart u Londonu, čuveni Kovent Garden, ove Nove godine i Božića osvetljen je... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed