Borisavljević u vremenu pobednika u Austriji

Beograd, 20. Avgust 2010. PR Objave: Obaveštenje -

BorisavljeviÄ u vremenu pobednika u Austriji

Selektor seniora Radiša Čubrić, koji vodi reprezentaciju na kadetskoj trci "Asvo jugentur" u Austriji, imao je samo reči hvale za vožnju Miloša Borisavljevića trećoj etapi u okolini Švarcaua od oko 80 km, iako je stigao na začelju glavne grupe.

Selektor seniora Radiša Čubrić, koji vodi reprezentaciju na kadetskoj trci "Asvo jugentur" u Austriji, imao je samo reči hvale za vožnju Miloša Borisavljevića trećoj etapi u okolini Švarcaua od oko 80 km, iako je stigao na začelju glavne grupe.

- Zauzeo je 83. mesto u vremenu pobednika Nemca Paskala Akermana koji je ima dve titule na šampionatu Nemačke na drumu i dve na pisti- kaže Čubrić. – Vozio je veći deo etape sa polomljenom žicom na točku ne znam kako je uspeo da se zadrži u glavnoj grupi. On je naš veliki talenat... Ostale vozače su, pošto su se vozili u završnici krugovi, sklonili sa staze, ali će voziti poslednju četvrtu etapu u okolin Bad Tacmandorfa, koja je i najteža na trci...

U trećoj etapi Akerman je odsprintao grupu od skoro 90 biciklista. Drugi je stigao Oskar Nisu (Estoniju), a treći je bio Danac Elijas Busk. Plasman ostalih srpskih biciklista: 127. Stefan Stefanović + 5,39 minuta zaostatka, 128. Marko Polumirac, 129. Luka Samardžić, 130. Aleksandar Mitić, 131. Luka Kotur, svi u vremenu Stefanovića.

U generalnom plasmanu nije došlo do promene. Roze majicu lidera nosi i dalje Belgijanac Veršuere, ispred Austrijanca Jegera i Danca Andersena. Plasman srpskih biciklista: 49. Borisavljević + 37 sekundi zaostaka, 93. Stefanović + 6,38, 127. Mitić + 39,53, 130. Polumirac + 44,53, 131. Kotur + 44,23, 139. Samardžić + 51,09 minuta zaostatka.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

Ključne reči

biciklizam, kadetska trka

POVEZANI SADRŽAJI

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Marko Ćurčić pobedio na Novogodišnjem ciklo krosu

Marko Ćurčić, biciklista beogradskog "Progresiva" pobedio je u generalnom plasmanu u kategoriji... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed