Gajičić odredio vozače za juniorsko Prvenstvo sveta u Ofidi u Italiji od 6. do 8. avgusta

Beograd, 05. Avgust 2010. PR Objave: Saopštenje -

GajiÄiÄ odredio vozaÄe za juniorsko Prvenstvo sveta u Ofidi u Italiji od 6. do 8. avgusta

Selektor juniorske reprezentacije Srbije Saša Gajičić odredio je dva vozača za Šampionat sveta u drumskoj vožnji u mestu Ofida u Italiji, oko 80 kilometra južno od Ankone. Stratovaće Aleksa Veličković i Uroš Jovanović obojica iz aranđelovačke Šumadije.

Selektor juniorske reprezentacije Srbije Saša Gajičić odredio je dva vozača za Šampionat sveta u drumskoj vožnji u mestu Ofida u Italiji, oko 80 kilometra južno od Ankone. Stratovaće Aleksa Veličković i Uroš Jovanović obojica iz aranđelovačke Šumadije.

- Aleksa Veličković je sa još troje srpskih reprezentativaca na Bledu na pripremama za prve Letnje olimpiojske igre mladih u Singapuru, dok je Uroš Jovanović u Turskoj i odlično vozi i nosi žutu majicu na trci u Trabzonu u Turskoj – kaže Gajičić. – Na pripremama su još i Lazar Jovanović iz čačanskog Borca, Filip Pavlović iz Partizana i mlada takmičarka BK Novi Sad Jovana Crnogorac. Sa nama je i trener BK Novi Sad Nemanja Vajs, koji je radio sa našim takmičarima i na stazi za be – em - iks i planinski biciklizam jer su te dve discipline na programu, uz drumsku trku i hronometar u Singapuru.

Lazar Jovanović, Pavlović i Veličković su vozili na jakoj trci u Italiji u blizini Treviza i Gajičić je veoma zadovoljan:

- U veoma brzoj trci sa prosekom od skoro 45 km na čas, na stazi od 118 km, Lazar Jovanović je zauzeo oko 20. mesta u sprintu velike grupe. Aleksa Veličković, koji nije sprinter, je dosta radio, pratio je i kontrolisao svaki beg, ali ostale ekipe nisu dozvolile da se napravi veća razlika od 30 - tak sekundi, pa je došao u drugoj grupi. Pavlović je pao i dok se pridigao, karavan je odmakao i nije uspeo da ga stigne, pa je odustao. Polazak za Singapur planiran je za 9. avgust.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Marko Ćurčić pobedio na Novogodišnjem ciklo krosu

Marko Ćurčić, biciklista beogradskog "Progresiva" pobedio je u generalnom plasmanu u kategoriji... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed