Uroš Jovanović pobedio u etapi i obukao žutu majicu u Turskoj

Beograd, 02. Avgust 2010. PR Objave: Saopštenje -

UroÅ¡ JovanoviÄ pobedio u etapi i obukao žutu majicu u Turskoj

Mladi biciklista aranđelovačke Šumadije Uroš Jovanović pobedio je u drugoj etapi "Trabzon trofeja" za juniore u Turskoj (kategorija 2.1) i obukao žutu majicu u konkurenciji blizu 50 juniora iz Turske, Bugarske, Sirije i Gruzije.

Mladi biciklista aranđelovačke Šumadije Uroš Jovanović pobedio je u drugoj etapi "Trabzon trofeja" za juniore u Turskoj (kategorija 2.1) i obukao žutu majicu u konkurenciji blizu 50 juniora iz Turske, Bugarske, Sirije i Gruzije.

Uroš Jovanović je stazu od 91 kilometra prešao za 2:30,15 minuta. Drugo mesto pripalo je Nikolaju Bojadžijevu iz Bugarske, dok je treći stigao Miloš Stojanović, gost iz kraljevečkog Metalca u timu niškog Železnilara MBN koji takođe vozi na trci.

U generalnom plasmanu Uroš Jovanović vodi ispred pobednika prve etape (hronometar) turskog bicikliste Ilhana Čelika. U vožnji na hronometar na pobedničkom postolju našao se Đorđe  Stevanović (Železničar MBN) koji je bio treći, dok je Uroš Jovanović zauzeo četvrto mesto, a Marko Danilović osmo... Poslednja, treća, etapa je 2. avgusta od 75 km.

Na trci učestvuju dva srpska kluba. Niški Železničar MBN vodi sportski direktor kluba Miroljub Krstić. U kombinovanom timu su dva vozača Železničara MBN Đorđe Stevanović i Marko Bogdanović, dvojica takmičara kraljevačkog Metalca Miloš Stojanović i Lazar Erić u jedan biciklista čačanskog Borca Marko Danilović.

Miodrag Vuleta i Marko Nikićijević vode, takođe kombinovanu ekipu, Šumadije iz Aranđelovca u kojoj su Uroš Jovanović i Miloš Mitić (Šumadija), Srđan Filipović i Đorđe Zekavica (Borac Čačak) i Miloš Angeleski (Partizan).PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Bogata ponuda Turske na Sajmu turizma u Beogradu

Dečiji hor, nagradne igre i obilje dobre zabave sa predstavnicima turske kulture i umetnosti kao... Više...

Sve spremno za Planet Bike MTB prvenstvo Srbije u Košutnjaku 21. jula

Dokazivali su se na domaćim i međunarodnim megdanima tokom sezone, ali potvrda forme i dominacija... Više...

Tri prva mesta Zorana Živkovića

Zoran Živković, biciklista kragujevačke Ciklomanije, osvojio je čak tri prva mesta na trkama... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed