Stanogradnja, kreditiranje i FM industrija u Srbiji 2010.

Beograd, 13. Maj 2010. PR Objave: Poziv -

Stanogradnja, kreditiranje i FM industrija u Srbiji 2010.

Pozivamo Vas na prvu konferenciju za medije povodom najave sajamsko informativne platforme REBEC 2010. ( www.rebec.rs ) koja će ove godine biti održana od 21. do 23. juna 2010. godine u Beogradu. Na konferenciji koja će se održati u prostoru Galerije Apartmani, Mike Alasa 34 u Beogradu, 13. maja u 12 sati, između ostalog, biće reči o stanogradnji i facility managementu (upravljanje i održavanje objektima).

Pozivamo Vas na prvu konferenciju za medije povodom najave sajamsko informativne platforme REBEC 2010. koja će ove godine biti održana od 21. do 23. juna 2010. godine u Beogradu.

Na konferenciji koja će se održati u prostoru Galerije Apartmani, Mike Alasa 34 u Beogradu, 13. maja u 12 sati, između ostalog, biće reči o stanogradnji i facility managementu (upravljanje i održavanje objektima).

Na konferenciji će govoriti:

Aleksandar Opsenica, pokretač REBEC platforme, Aleksandar Zavišić, direktor kompanije Ocean Atlantic za Srbiju, investitora projekta "Galerije Apartmani", Zoran Ćirić, regionalni direktor Volks banke, Gorana Živković, direktor prodaje "CB Richard Elis" Srbija, Tomislav Sekulić, predsednik Udruženja agencija za promet nekretnina, Slobodan Miljković direktor JP "Gradsko stambeno" i direktor "Hauzmajstor", članica Rustler grupe, Bojan Stevanović.

Stanje u oblasti stanogradnje uslovljeno je politikom banaka prilikom plasiranja kredita za kupovinu stanova, odobravanjem projektnog finansiranja za podršku izvođenja objekata, položajem investitora u vreme ekonomske krize i pronalaženjem novih načina za dobijanje finansijske podrške za razvoj projekata stanogradnje. Važno pitanje koje se nameće je i pitanje uređenja zakonske regulative u ovoj oblasti.

U domenu razvoja FM industrije u Srbiji treba posebno istaći da je to mlada, u osnovi inženjerska, multidisciplinarna oblast, čiji su kapaciteti razvoja u Srbiji neograničeni. Primenom valjanih procedura tokom procesa održavanja nepokretnosti, omogućava konkurentnim njihovu vrednost na ekonomski očekivanom nivou.

Stanogradnja i Facility management su samo neke od tema o kojima će se više govoriti na stručnim panelima tokom ovogodišnjeg REBEC 2010.

O Rebec – u

REBEC (akronim od Real Estate Belgrade Exhibition & Conference) sajamsko-konferencijska manifestacija, nastala 2008. godine  po ugledu na najpoznatije sajmove nekretnina u svetu – MIPIM i MAPIC u Kanu, EXPO Real u Minhenu, REAL Wienna u Beču i Expo Italia u Milanu.
Nastao je sa ciljem da se postavi platforma za prikupljanje informacija, umrežavanje stručnjaka i investitora, privlačenje stranih fondova i predstavljanje svetu potencijala razvoja tržišta nekretnina Srbije. Tako organizovan, otvara mogućnost da se na jednom mestu prezentuju postignuti rezultati i potencijali za razvoj tržišta nekretnina u Srbiji i regionu.
REBEC okuplja eksperate u oblasti investicija i građevinarstva koji prenose svetska i domaća iskustva. Kroz trodnevne prezentacije na sajamskom delu i na konferencijim panelima se predstavljaju modeli koji su doživeli praktičnu primenu, vrši se stručna analiza postojećih projekta i predstavlja se perspektiva u oblasti investicija u našoj zemlji kao što se omogućuje zainteresovanima da profesionalno nauče nešto novo.

www.rebec.rsPODACI O FIRMI

Naziv: Rebec
Grad: Beograd
e-mail: rebec.pr@gmail.com
Web: www.rebec.rs
Tel: +381-11-30-33-712

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Konferencija Model Ujedinjenih Nacija 2019 u Britanskoj internacionalnoj školi u Beogradu

Proteklog vikenda, od 22.- 24.11. 2019, u BIS Belgrade je organizovana inauguralna Konferencija Modela... Više...

Uspešno održana CODEstantine 4 konferencija!

CODEstantine 4 konferencija za programere uspešno je održana 22. i 23. marta u hotelu Tami Residence... Više...

Job Fair 2019 - Tvoja karijera počinje ovde!

Sajam poslova i stručnih praksi „Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!" organizuje Udruženje... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed