Ivan Stević peti na moskovskoj stazi Krilatsko

Beograd, 03. Maj 2010. PR Objave: Saopštenje -

Ivan SteviÄ peti na moskovskoj stazi Krilatsko

Ivan Stević, profesionalac u srpskom profi timu "Partizan Srbija" osvojio je odlično peto mesto na trci "Memorijal Oleg Djačenko" u kategoriji 1.2 za svetske bodove u Moskvi održanoj na čuvenoj olimpijskoj stazi Krilatsko.

Ivan Stević, profesionalac u srpskom profi timu "Partizan Srbija" osvojio je odlično peto mesto na trci "Memorijal Oleg Djačenko" u kategoriji 1.2 za svetske bodove u Moskvi održanoj na čuvenoj olimpijskoj stazi Krilatsko.

Pobednika je odlučio sprint grupe do desetak biciklisa i slavio je Aleksandar Mironov ispored Aleksandra Popova (obojica Rusija, profi tim Kaćuša), dok je treće mesto pripalo Tomasu Skujinsu iz Litvanije. Vreme pobedika 3:29,10 časova na stazi od 136 km (prosek 39 km na čas). Stević je upisao deset bodova za peto mesto.

Internacionalac u profi ekipi "Partizan Srbija" Sobal (Belorusija) stigao je 13. a pobednik  trke "Kup gradonačelnika" održane 1. maja srpski profesionalac Žolt Der 14. obojica u vremenu 3:37,45 minuta. Esad Hasanović je završio na 19. mestu sa vremenom 3:38,13 časova!

- Trka je bila paklena, od 96 biciklista završilo je samo 25 – kaže trener ekipe "Partizan Srbija" Dušan Banović. -  Stević je sjajno vozio, veoma borbeno i malo je nedostajalo da se nađe na postolju. Pravi junak trke je mladi srpski reprezentativac Nikola Kozomara, "vukao" je i radio za ekipu, na kraju je, umoran, otišao u boks... Treća trka nas očekuje u ponedeljak 3. maja "Velika nagrada grada Moskve" takođe u kategoriji 1.2, potom sledi mali odmor i učestvaćemo na etapnoj trci kategorije 2.2 "Pet krugova oko Moskve" od 6. do 10. maja.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana rekordna za Dunlop

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana bila je za Dunlop trka veka. Trkači sa Dunlopovim pneumaticima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed