Otkazana trka Putevima kralja Nikole

Beograd, 28. April 2010. PR Objave: Obaveštenje -

Otkazana trka Putevima kralja Nikole

Dva dana uoči starta otkazana je trka "Putevima kralja Nikole" (kategorija 2.2) u Crnoj Gori. Organizatori su poslali obaveštenje o otkazivanju zbog nedostaka sredstava, a neke ekipe (Rumunija, Grčka... ) su već stigle u Cetinje na start!

Dva dana uoči starta otkazana je trka "Putevima kralja Nikole" (kategorija 2.2) u Crnoj Gori. Organizatori su poslali obaveštenje o otkazivanju zbog nedostaka sredstava, a neke ekipe (Rumunija, Grčka... ) su već stigle u Cetinje na start!

- Imali smo sreće što smo kod Žarkova, pošto smo krenuli nešto kasanije, dobili informaciju da je trka otkazana i vratili smo se u Beograd. Sreli smo i ekipu budimpeštanskog "P nivo betonekspresa" koja je jutros krenula na put i obavestili smo je da nema trke – kaže mladi trener profi tima "Partizan Srbija" Dušan Banović. – Odmah smo reagovali i uspeli da obezbedimo da nas prime organizatori serije trke u Moskvi. Već ovog vikenda vozićemo tri jednodnevne trke kategorije 1.2 za UCI bodove, a potom od 5. do 10. maja je etapna trka kategorije 2.2 "Pet krugova oko Moskve". U svakom slučaju, imaćemo dobar program u pauzi nastaloj zbog otkazivanja trke "Putevima kralja Nikole".

Profi tim "Partizan Srbija" u Moskvi će voziti u sastavu Ivan Stević, Žolt Der, Esad Hasanović, Svetislav Blagojević, Nikola Kozomara i Jovan Zekavica. Vodiće ih Dušan Banović.

Selektor reprezentacije Srbije Radiša Čubrić nije zadovoljan zbog otkazivanja trke u Crnoj Gori, jer je organizator primio dve ekipe Srbije - "Partizan Srbija" i regionalni tim Srbije, a u majicama bjelopoljskog Ciklomonta vozilo bi još pet - šest vozača iz Srbije!

- Praktično, imali bismo na trci skoro sve naše seniore i planirali smo je kao dobru etapu u priprema za trku "Kroz Srbiju" u junu – objasnio je  Čubrić. – Dobro je što je "Partizan Srbija" obezbedio učešće u na trkama u Rusiji, bar će njihovi vozači da imaju program. Mi do kraja maja i početka juna imamo samo domaće trke, a tada planiram da dve selekcije učestvuju u inostranstvu, jedna na trci "Velika nagrada Kranja" u kategoriji 1.1 a druga na trci u Slovačkoj.

Trka "Putevima kralja Nikole" bila je planirana da startuje 29. aprila i da ima ukupno tri etape.PODACI O FIRMI

Naziv: Biciklistički savez Srbije
Adresa: Terazije 35
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bss.rs
Web: www.bss.rs
Tel: +381 (0)11 32 34 616

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Spa-Francorchamps domaćin odlučujuće, pretposlednje trke evropske serije Le Mans

Pretposlednja trka ovogodišnje sezone, 4 sata Spa-Francorchamps, ima nekoliko jedinstvenih karakteristika... Više...

Kamion sa Goodyearovim pneumaticima najbrži na eko-trci po Africi

Holanđanin Gerard de Rooy doživeo je trenutak nostalgije na trci Africa Eco Race u klasi kamiona... Više...

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana rekordna za Dunlop

Ovogodišnja trka 24 sata Le Mana bila je za Dunlop trka veka. Trkači sa Dunlopovim pneumaticima... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed